Buzz

Ααρον Εκχαρτ: Εγώ, ο Φρανκενστάιν

στα 10

Ο Ααρον Εκχαρτ υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «I, Frankenstein» του Στιούαρτ Μπίτι, μία μεταφορά του γνωστού μύθου σ' ένα φουτουριστικό μητροπολιτικό τοπίο, η οποία βασίζεται σε graphic novel.

Ααρον Εκχαρτ: Εγώ, ο Φρανκενστάιν
O ωραίος και το τέρας

Η ταινία θα βασίζεται σε γνωστό graphic novel του Κέβιν Γκρεβιού (δημιουργού της σειράς «Underworld») και μεταφέρει το θρύλο του Φρανκεστάιν στη σύγχρονη εποχή - ή μάλλον, σε μία στιλιζαρισμένα φουτουριστική: το τέρας επιβιώνει μέσα στα χρόνια λόγω μίας γενετικής ανωμαλίας και όταν καταφτάνει σε μία σκοτεινή μητροπολιτική πρωτεύουσα, εμπλέκεται στον αιώνιο πόλεμο δύο φυλών αθανάτων.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο στην Αυστραλία, αλλά η ταινία έχει ήδη ημερομηνία εξόδου: 22 Φεβρουαρίου 2013.

Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο σεναριογράφος των «Πειρατών της Καραϊβικής» και «Collateral», Στιούαρτ Μπίτι. Ο Μπίτι κέρδισε τις εντυπώσεις δηλώνοντας: «Η ιστορία της Μέρι Σέλεϊ μιλάει για τη δημιουργία ενός ανθρωπόμορφου όντος. Η δική μας ιστορία μιλάει για το ον που γίνεται άνθρωπος...»

Ενδιαφέρουσα χρονιά για τον Εκχαρτ (ο οποίος άλλες φορές μας πείθει, κι άλλες καθόλου). Ανυπομονούμε να τον δούμε δίπλα στον Τζόνι Ντεπ στo «Rum Diary»