Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«All of Us Strangers»

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Telluride, αλλά θα την απολαύσουμε κι εμείς εδώ, αρκετούς μήνες πριν κυκλοφορία της στις ελληνικές αίθουσες, στις Νύχτες Πρεμιέρας. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds And Snakes»

Επιστρέφουμε στην Πανέμ με το νέο τρέιλερ της ταινίας «Αγώνες Πείνας: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Dream Scenario»

Eνας αγνώριστος Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί στα όνειρα που πολλών και στο τρέιλερ της ταινίας «Dream Scenario», μια προφανής μείξη Αρι Aστερ και Τσάρλι Κάουφμαν - για δυνατούς λύτες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«John Carpenter’s Suburban Screams»

Η true crime σειρά, η πρώτη για τον Τζον Κάρπεντερ, θα κάνει πρεμιέρα στο Peacock στις 13 Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Percy Jackson And The Olympians»

Η δεύτερη προσπάθεια της Disney να μεταφέρει τα βιβλία του Ρικ Ραιόρνταν, γεμάτα από στοιχεία της ελληνικής μυθολογίας, έρχεται σε μορφή σειράς τον Δεκέμβριο.

«The Once Upon A Studio»

Η μικρού μήκους της Disney για τα 100 χρόνια του στούντιο χωράει έναν αιώνα χαρακτήρες και ιστορίες.

«VHS 85»

Η ανθολογία ταινιών τρόμου συνεχίζεται με ταινίες από τους Σκοτ Ντέρικσον, Ντέιβιντ Μπρούκνερ, Τζίτζι Σαούλ Γκερέρο, Νατάσα Κερμάνι και Μάικ Νέλσον.

«The Caine Mutiny Court-Martial»

Ο Κίφερ Σάντερλαντ πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία του Γουίλιαμ Φρίντκιν η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Χέρμαν Γουκ «The Caine Mutiny».

«Griselda»

Η Σοφία Βεργκάρα παίζει τον ρόλο μια νονάς ναρκωτικών στη νέα σειρά του Netflix.

«When Evil Lurks»

Ενας δαίμονας κάνει την εμφάνισή του σε μια μικρή πόλη σε μια ταινία η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως πιο τρομαχτική των τελευταίων χρόνων όταν έκαν την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Τορόντο.