Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Black Panther: Wakanda Forever»

Ο Φιδίσιος Φτερωτός Θεός έφτασε και μαζί με αυτόν βλέπουμε καλύτερα το ποιος, ίσως, πάρει τον ρόλο του Black Panther και την πανοπλία του Ironheart. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Black Panther: Wakanda Forever».

«Emancipation»

Η μεγάλη επιστροφή του Γουίλ Σμιθ; Πρώτο τρέιλερ του «Emancipation» του Αντουάν Φουκουά η οποία τελικά θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2022. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Emancipation».

«The Super Mario Bros. Movie»

Ο αγαπημένος ήρωας της Nintendo ετοιμάζεται για ένα ακόμα κινηματογραφικό πέρασμα, αυτή την φορά με μια ταινία κινουμένων σχεδίων από το στούντιο της Illumination. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Super Mario Bros. Movie».

«The Wonder»

Η Φλόρενς Πιού πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Netflix ως μια νοσοκόμα η οποία έρχεται για να ερευνήσει μια νεαρή κοπέλα που δεν τρώει σε μια περίοδο που οι άνθρωποι είναι γενικά θρησκόληπτοι και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται κάπως τρομαχτικά.

«His Dark Materials Season 3»

H τρίτη και τελευταία σεζόν έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου.

«Shotgun Wedding»

Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύεται (όχι εκείνον τον γάμο με τον Μπεν Αφλεκ) και τα πάντα πάνε στραβά στην ταινία του Amazon Prime η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου 2023.

«The Banshees Of Inisherin»

Η νέα ταινία του Μάρτιν ΜακΝτόνα επανασυνδέει τους Κόλιν Φάρελ και Μπρένταν Γκίσον οι οποίοι από κολλητοί φίλοι γίνονται εχθροί.

«Violent Night»

Ενας αρκετά βίαιος Αγιος Βασίλης (Ντέιβιντ Χάρμπορ) έρχεται αυτές τις γιορτές και ετοιμάζεται να σκορπίσει τον τρόμο στους κακούς.

«The White Lotus Season 2»

Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Οκτωβρίου.

«Causeway»

Η Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας στρατιωτικού η οποία επιστρέφει στην Αμερική από το Αφγανιστάν μετά από έναν τραυματισμό στο κεφάλι από έκρηξη.

«Mayfair Witches»

Ενα ακόμα βιβλίο της Αν Ράις μεταφέρεται στη μιρκή οθόνη, με την Αλεξάντρα Νταντάριο στον ρόλο μιας νευροχειρουργού η οποία ανακαλύπτει πως έχει μαγικές ικανότητες.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.