Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Lisa Frankenstein»

Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς σκηνοθετεί μια ταινία για την αγάπη μιας έφηβης με το τέρας του Φρανκεστάιν σε σενάριο της Ντιάμπλο Κόντι. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Freud’s Last Session»

Ο Αντονι Χόπκινς ως Σίγκμουντ Φρόιντ στο πρώτο τρέιλερ του «Freud’s Last Session». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Maestro»

Η ταινία «Maestro» θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες - ελπίζουμε και στην Ελλάδα στις 22 Νοεμβρίου και στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Crown»

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα βρίσκεται στο επίκεντο του τρέιλερ του πρώτου μέρους της έκτης σεζόν. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Squid Game: The Challenge»

456 παίχτες διαγωνίζονται για 4.56 εκατομμύρια δολάρια σε ένα reality τηλεπαιχνίδι βασισμένο στην πετυχημένη σειρά του Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Fargo Season 5»

Τζούνο Τεμπλ, Τζον Χαμ και Τζένιφερ Τζέισον Λι πρωταγωνιστούν στην πέμπτη σεζόν του «Fargo» του Νόα Χόλεϊ.

«Leave The World Behind»

Ενα ψυχολογικό θρίλερ όπου μια οικογένεια μαύρων επιστρέφει στο εξοχικό της, το οποίο έχουν νοικιάσει σε μια λευκή οικογένεια. Στο μεταξύ στην πόλη συμβαίνουν περίεργα γεγονότα που οξύνουν τις εντάσεις.

«Doctor Who 60th Anniversary Special»

Το τρέιλερ του special επεισοδίου για τα 60 χρόνια της σειράς με τον Ντέιβιντ Τέναντ να επιστρέφει στον ρόλο του Doctor Who θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου στο Disney+.

«Society of the Snow»

Η νέα ταινία του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα θα κλείσει το φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας και αναμένεται στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Διαβάστε εδώ περισσότερα.