Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore»

Ντάμπλντορ εναντίον Γκρίντελβαλντ στο νέο τρέιλερ της ταινίας η οποία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Απριλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore».

«Bullet Train»

Ταξίδι με τρένο που κουβαλάει πληρωμένους δολοφόνους; Και είναι κωμωδία; To πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ιαπωνικής μεταφοράς από τον Ντέιβιντ Λιτς («Deadpool 2») και με star power cast, κυκλοφόρησε! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bullet Train».

«Morbius»

Ο Τζάρεντ Λέτο νιώθει πιο ζωντανός από ποτέ και λερώνει με λίγο αίμα το σύμπαν των ηρώων (ή μάλλον των κακών) της Marvel. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Morbius».

«The Bubble»

H νέα κωμωδία του Τζαντ Απατοου είναι μια κωμωδία για μια ομάδα ηθοποιών που έχουν κολλήσει μέσα σε μια πανδημική φούσκα σε ένα ξενοδοχείο και προσπαθούν να ολοκληρώσουν ένα σίκουελ μιας ταινίας δράσης franchise για ιπτάμενους δεινόσαυρους.

«All The Old Knives»

Οι Κρις Πάιν και Θάντι Νιούτον πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Amazon Prime γεμάτη κατασκοπεία και προδοσίες, βασισμένη στο βιβλίο του Ολεν Σταϊνχάουερ.

«Slow Horses»

O Γκάρι Ολντμαν και η Κρίστιν Σκοτ Τόμας πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Apple TV+ για μια ομάδα αποτυχημένων κατασκόπων.

«Umma»

Η Σάντρα Ο πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου η οποία ζει με την κόρη της απομονωμένοι σε μια αγροτική φάρμα της Αμερικής έως ότου φτάσουν τα λείψανα της εν διαστάσει μητέρα της από την Κορέα, ασκώντας μεγάλη πίεση στη λογική της καθώς αρχίζει να φοβάται πως γίνεται η μητέρα της.

«The Girl From Plainville»

Η Ελ Φάνινγκ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Hulu βασισμένη στην αληθινή ιστορία μιας κοπέλας, της Μισέλ Κάρτερ, η οποία έπεισε το τότε αγόρι της να αυτοκτονήσει γνωρίζοντας την ιστορία για τις αυτοκτονικές τάσεις του.

«Sonic The Hedgehog 2»

O αγαπημένος μπλε σκαντζόχοιρος επιστρέφει και αυτή την φορά φέρνει και παρέα, ανάμεσά τους και τον Ιντρις Ελμπα που δανείζει την φωνή του στον Knuckles.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.