Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Mickey Mouse Trap»

Η λήξη των πνευματικών δικαιωμάτων του «Steamboat Willie» είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους ταινίες όπως εκείνο της ταινίας «Mickey Mouse Trap», ένα slasher horror στα χνάρια του «Winnie the Pooh: Blood and Honey». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Feud: Capote vs. the Swans»

Η δεύτερη σεζόν της σειράς ανθολογίας του Ράιαν Μέρφι θα μιλά για τη διαμάχη μεταξύ του Τρούμαν Καπότε και μιας ομάδας από γυναίκες φίλες του που αποκαλούσε «Κύκνους». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The First Omen»

Το prequel της κλασικής ταινίας τρόμου του '76 έρχεται για να μας στοιχειώσει στις 5 Απριλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Lisa Frankenstein»

Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς σκηνοθετεί μια ταινία για την αγάπη μιας έφηβης με το τέρας του Φρανκεστάιν σε σενάριο της Ντιάμπλο Κόντι. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Mean Girls Musical»

Η αγαπημένη ταινία σε σενάριο της Τίνα Φέι επιστρέφει σε μορφή μιούζικαλ και με έναν ολοκαίνουργιο καστ στη μεγάλη οθόνη τον Γενάρη.

«What If…? Season 3»

H τρίτη σεζόν της σειράς της Marvel έρχεται μέσα στο 2024.