Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Batman»

Η Warner μας χαρίζει ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικό δώρο, δείχνοντάς μας νέες σκηνές από την πολυαναμενόμενη ταινία «The Batman». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Batman».

«BigBug»

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη της «Amelie» Ζαν-Πιέρ Ζενέ μιλάει για μια ομάδα κατοίκων των προαστίων που τα οικιακά ρομπότ τους τους κλειδώνουν μέσα για τη δική τους ασφάλεια εν μέσω μιας εξέγερσης ανδροειδών.

«Atlanta Season 3»

Η τρίτη σεζόν της σειράς έρχεται στις 24 Μαρτίου 2022.

«Queer Eye Season 6»

H αγαπημένη ομάδα επέστρεψετ στο Netflix.

«Killing Eve Season 4»

H τέταρτη σεζόν έρχεται στις 22 Φεβρουαρίου 2022.

«Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts»

Ειμαστε μια οικογένεια. Νέο τρέιλερ για το reunion του Χάρι Πότερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts».


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.