Buzz

007 Αποστολή Μυστικός Γάμος: Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις παντρεύτηκαν κρυφά

στα 10

Ξέραμε ότι είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό «People», οι «άνθρωποι της Βάις» το επιβεβαίωσαν. Τώρα πια μπορείτε να την αποκαλείτε «κυρία Κρεγκ, κυρία Ντάνιελ Κρεγκ».

007 Αποστολή Μυστικός Γάμος: Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις παντρεύτηκαν κρυφά
Οχι, δεν τεκνοποίησαν κιόλας! Το ζευγάρι σε σκηνή από το «Dream House»

Το αληθινά ενδιαφέρον κομμάτι της είδησης βεβαίως, δεν είναι ότι παντρεύτηκαν, αλλά ότι κατάφεραν να το κάνουν κρυφά, εφόσον είναι ανδρόγυνο από την περασμένη Τετάρτη, όταν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης (ή έστω τη Χολιγουντιανή εκδοχή τους...), στη Νέα Υόρκη.

Παρόντες στην τελετή ήταν μόνο τέσσερις καλεσμένοι: Η κόρη Βάις από τη σχέση της με τον Ντάρεν Αρονόφσκι, ο γιος του Κρεγκ και δύο καλοί τους φίλοι.

Οι δυο τους, εκτός από τα σχέδια που έχουν ξεχωριστά («Cowboys & Aliens», «The Adventures of Tintin», «The Girl With the Dragon Tattoo» για εκείνον, «360», τον νέο Μάλικ, το «Bourne Legacy» για εκείνη), υποδύονται το παντρεμένο ζευγάρι στην ταινία του Τζιμ Σέρινταν «Dream House», αλλά μάλλον ο γάμος τους δεν είναι διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση της εξόδου της ταινίας στις αίθουσες.

Το timing δεν είναι σωστό -το φιλμ βγαίνει τον Σεπτέμβρη στην Αμερική- και η απουσία φωτογράφων από το μυστήριο, απλά αδικαιολόγητη...