Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη, 6 Απριλίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη, 6 Απριλίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


σώσε με

Σώσε Με του Στράτου Τζίτζη

Η Άννα είναι μια νέα γυναίκα που έχει περάσει τα τριάντα. Ζει μόνη, έχει δουλειά, φίλες και κάποιους περιστασιακούς εραστές. Ωστόσο, βρίσκεται παγιδευμένη σε λάθη του παρελθόντος. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τις καταστροφικές συνέπειες των επιλογών της, απευθύνει έκκληση σωτηρίας στον μοναδικό άνδρα που αγάπησε ποτέ. Αυτό το μήνυμα ζωής και έρωτα, θα πρέπει να καλύψει μεγάλες αποστάσεις (μεταφορικά και κυριολεκτικά) για να φτάσει στον παραλήπτη…

Ψηφίστηκε μια από τις καλύτερες 20 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου στα πλαίσια του αφιερώματος «100 Χρόνια Ελληνικός Κινηματογράφος» στο 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, 2014.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στη ΕΡΤ 2

million dollar baby 607

Million Dollar Baby του Κλιντ Ιστγουντ

Ο Φράνκι είναι ένας πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, ο οποίος έχει τώρα το δικό του γυμναστήριο για να προπονεί επίδοξους πυγμάχους. Παρά το σκληροτράχηλο παρουσιαστικό του, στην πραγματικότητα κρύβει πολλές ευαισθησίες αλλά φοβάται να τις δείξει γιατί η ζωή τον έχει πληγώσει βαθιά. Όλα θα αλλάξουν την ημέρα που θα μπει στο γυμναστήριό του η Μάγκι, μια τριαντάχρονη σερβιτόρα με δύσκολο παρελθόν αλλά γεμάτη θέληση και αποφασιστικότητα. Ο Φράνκι επιμένει πως δεν προπονεί γυναίκες, όμως η Μάγκι με την επιμονή της θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι που θα μάθει και στους δύο πολύ περισσότερα απ’ ό,τι μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Η ταινία προβάλλεται στις 00.45 στον Alpha

Hable Con Ella 607

Μίλα της (Hable con Ella) του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Υστερα από μια τυχαία συνάντηση σε ένα θέατρο, μια ιδιαίτερη φιλία αναπτύσσεται ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετους άντρες, που φροντίζουν δυο γυναίκες σε κώμα.

Η ταινία προβάλλεται στις 02.35 στο Cosmote Cinema 2

la nuit du 12

Η Νύχτα της 12ης (La Nuit du 12) του Ντομινίκ Μολ

Ενα όμορφο, νεαρό, χαρούμενο, λαμπερό κορίτσι, δολοφονείται άγρια, μυστηριωδώς και μ' έναν τρόπο που θα μπορούσε να είναι συμβολικός. Ο νεαρός και φιλόδοξος αστυνομικός επιθεωρητής Βιβέ, που μόλις έχει αναλάβει το τοπικό τμήμα της Γκρενόμπλ, αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση: αλλά αυτή η υπόθεση δεν διαλευκάνεται. Οσο ο Βιβέ κι η ομάδα του ψάχνουν στοιχεία, όσο μιλούν με τους οικείους του θύματος, με τις φιλενάδες της, με τους άντρες με τους οποίους είχε σχέση, τόσο περισσότερα μαθαίνουν για τη ζωή της και τόσο λιγότερα για τον πιθανό δολοφόνο. Ο Βιβέ δεν σταματά, αυτή η υπόθεση χωρίς απάντηση γίνεται η εμμονή του.

Γαλλικό polar με ανανεωμένη όψη, ένα αστυνομικό θρίλερ μ' ένα επίκαιρο σχόλιο για τη γυναικοκτονία. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

white lotus

The White Lotus

Η φαινομενικά ειδυλλιακή διαμονή στο The White Lotus, μια σειρά από υπερπολυτελή ξενοδοχεία σε διάφορα μέρη του, θα εξελιχθεί σε εφιάλτη τόσο για μια ομάδα πλούσιων πελατών όσο και για το προσωπικό, το οποίο πασχίζει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους.

Και οι δυο σεζόν της σειράς είναι διαθέσιμες στο Vodafone TV

Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας

Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Ενας πατέρας και οι τρεις γιοι του κληρονομούν μία έπαυλη στην εξοχή και αποσύρονται εκεί μαζί με μία υπηρέτρια. Η οκνηρία οδηγεί την οικογένεια στην αποχαύνωση, και με την εξαίρεση της βιοπαλαίστριας οικονόμου, καταλήγουν όλοι «ζωντανοί-νεκροί».

Αλληγορικό κοινωνικοπολιτικό μεγαλούργημα του Παναγιωτόπουλου, καυστική ματιά στην ταξική κρίση της δεκαετίας του 70. Βραβεία στα Φεστιβάλ Λοκάρνο, Σικάγο και Θεσσαλονίκης.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix