Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


bridesmaids

Φιλενάδες (Bridesmaids) του Πολ Φιγκ

Η Ανι δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς έχει ξεμείνει τόσο από λεφτά όσο και από σχέση… Οταν όμως μαθαίνει πως η καλύτερη φίλη της αρραβωνιάστηκε, κάνει τα αδύνατα δυνατά να είναι η καλύτερη παράνυμφος που θα μπορούσε να υπάρξει! Αυτό όμως αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο δεδομένων των υπολοίπων, άγνωστων στην Ανι, γυναικών που απαρτίζουν την παρέα της μελλόνυμφης και οι οποίες με τη σειρά τους διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης παρανύμφου, κάνοντας τη ζωή της Ανι ακόμα δυσκολότερη.

Προφανώς ήρθε ο καιρός που οι γυναίκες στην οθόνη μπορούν να πέρδονται, να ξερνούν και να βρίζουν ασύστολα. Αυτό ίσως κάποιοι το λένε πρόοδο. Ισως κάποιοι το λένε και αστείο. (ΟΚ, μερικές φορές είναι...) Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 02.30 στο Star

Terminal main

Τερματικός Σταθμός (Terminal) του Βον Στάιν

Στη σκοτεινή καρδιά μιας άναρχης, ανώνυμης πόλης, το «Terminal» ακολουθεί τις γεμάτες ανατροπές ιστορίες δυο δολοφόνων σε μια ολέθρια αποστολή, ενός δασκάλου που δίνει μάχη με μια θανάσιμη ασθένεια, ενός αινιγματικού επιστάτη και μιας περίεργης σερβιτόρας που ζει επικίνδυνη, διπλή ζωή. Το βαθύ σκότος της νύχτας θα φέρει δολοφονικές συνέπειες, καθώς οι ζωές τους περιπλέκονται στα χέρια ενός μυστηριώδους εγκληματία με μοναδικό σκοπό την εκδίκηση.

Κόμικς, κλασικά παραμύθια και το νουάρ της σχολής Ταραντίνο τρομπάρονται σε μια πανέμορφη… μπουρμπουλήθρα. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.45 στον Alpha

godfather part 2

Ο Νονός ΙΙ (The Godfather Part II) του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Η κύρια ιστορία, συνεχίζοντας τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, επικεντρώνεται στον Μάικλ Κορλεόνε (Πατσίνο), τον νέο Δον της μαφιόζικης φαμίλιας των Κορλεόνε, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει ενωμένες τις επαγγελματικές δραστηριότητες του από το 1958 ως το 1959· η άλλη είναι μια σειρά από flashback που εξιστορούν την πορεία του πατέρα του, Βίτο Κορλεόνε, (Ντε Νίρο), από τα παιδικά του χρόνια στην Σικελία το 1901 ως την δημιουργία της φαμίλιας των Κορλεόνε στην Νέα Υόρκη.

Το αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα, όπου για αρκετούς θεωρείται καλύτερη της πρώτης, με τις 11 υποψηφιότητες για Οσκαρ και μια από τις σημαντικότερες στιγμές του νέου αμερικάνικου σινεμά.

Η ταινία προβάλλεται στις 00.00 στο Cosmote Cinema 2

Soul Food

Soul Food του Νίκου Τσεμπερόπουλου

Ο δεκαπεντάχρονος Γιάννης μετακομίζει με τη μητέρα του στο σπίτι του συντρόφου της. Στη νέα του γειτονιά, κάνει παρέα με τη σαραντάχρονη Όλγα, αλλά και με μία παρέα εφήβων. Η Όλγα ζει απομονωμένη στο υπόγειο της πολυκατοικίας και αντιμετωπίζει το μπούλινγκ των νεαρών, όσες φορές βρίσκεται στον δρόμο τους.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix

only murders in the building s03

Only Murders in the Building

Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Only Murders in the Building», βρίσκει τους Τσαρλς, Ολιβερ και Μέιμπελ (Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελίνα Γκόμεζ), να ερευνούν έναν φόνο στα παρασκήνια μιας παράστασης του Μπρόντγουεϊ. Ο Μπεν Γκλένροι (Πολ Ραντ) είναι ένας αστέρας του Χόλιγουντ, του οποίου το ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ διακόπτεται από τον πρόωρο θάνατό του. Με τη βοήθεια της συμπρωταγωνίστριας, Λορέττα Ντάρκιν (Μέριλ Στριπ), οι τρεις πρωταγωνιστές ξεκινούν την πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει ποτέ, ενώ ο σκηνοθέτης Ολιβερ προσπαθεί απεγνωσμένα να ξαναφτιάξει την παράστασή του. Η αυλαία ανεβαίνει!

Η κωμωδία μυστηρίου (και, μαζί, αστικού κυνισμού και αποθέωσης τής απρόβλεπτης φιλίας), επανέρχεται με τρίτη σεζόν, με Μέριλ Στριπ, με λίγο Πολ Ραντ και με πολλά υποσχόμενο κέφι. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τη σειρά.

H σειρά είναι διαθέσιμη στο Disney+

Everyone says i love you

Ολοι Λένε Σ' Αγαπώ (Everyone Says I Love You) του Γούντι Αλεν

Τα συναισθήματα μιας εκτεταμένης οικογένειας ανώτερης κατηγορίας στο Μανχάταν ακολουθούν στο τραγούδι από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι και τη Βενετία. Διάφοροι φίλοι, εραστές, γνωστοί και συγγενείς ενεργούν, αλληλεπιδρούν και τραγουδούν στις τρεις πόλεις. Αυτοί οι άνθρωποι περιλαμβάνουν τους νέους εραστές Χόλντεν και Σκάιλαρ στο Μανχάταν. Τους του Σκάιλαρ, ο Μπομπ και η Στέφι, τον Τζο -πρώην σύζυγος της Στέφι. Τη ΝτιΤζέι, κόρη από τον γάμο του Τζο και της Στέφι. Τη Βον, μια κυρία που συναντά ο Τζο στη Βενετία και ένας πρόσφατα αποφυλακισμένος, ο Τσαρλς Φέρι, ο οποίος μπαίνει μεταξύ του Σκάιλαρ κια της Χόλντεν, με αποτέλεσμα το χωρισμό τους.

Το «μιούζικαλ» του Γούντι Αλεν με πολυπληθές καστ και τον αέρα του παλιού Χόλιγουντ.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo