Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Παρασκευή, 18 Αυγούστου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Παρασκευή, 18 Αυγούστου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Breakfast Club 607

«The Breakfast Club» του Τζον Χιουζ

Ο σπασίκλας. Ο αθλητής. Η παράξενη. Η πριγκίπισσα. Ο αλήτης. Πέντε διαφορετικοί τύποι, πέντε διαφορετικές φυλές που συμβιώνουν - όχι πάντα αρμονικά - στη μαθητική ζούγκλα. Είναι Σάββατο πρωί και οι πέντε μαθητές, αντί να χουχουλιάζουν στα κρεβάτια τους, βρίσκονται στο σχολείο. Είναι και οι πέντε τους τιμωρημένοι, όχι όμως για κάποια συλλογική αταξία, αλλά ο καθένας ξεχωριστά, για κάποιο μεμονωμένο ατόπημα. Κανείς από τους πέντε δεν γνωρίζει για ποιον λόγο έχει παρέα στο σαββατιάτικο καψόνι, γεγονός που εξάπτει την περιέργεια του ενός για τον άλλο. Οι πέντε συμμαθητές, αλλά κάθε άλλο παρά φίλοι, είναι λοιπόν υποχρεωμένοι να συνυπάρξουν για ώρες. Ακόμη χειρότερα, ίσως να αναγκαστούν μέχρι και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους... Η μαγική ταινία του 1985 που σημάδεψε όχι μία, αλλά και τις κατοπινές γενιές.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.00 στον ΑΝΤ1.

Harry Potter and the Half Blood Prince 607

Ο Χάρι Πότερ Και Ο Ημίαιμος Πρίγκιψ (Harry Potter And The Half-Blood Prince) του Ντέιβιντ Γέιτς

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει στο Χόγκουαρντς για μια ακόμη χρονιά και μαθαίνει περισσότερα για το σκοτεινό παρελθόν του αγοριού, που μεγάλωσε και έγινε ο Λόρδος Βόλντεμορτ. Ο Βόλντερμορτ εδραιώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στον κόσμο των Μαγκλ και των Μάγων και το Χόγκουαρντς δεν είναι πλέον ο ασφαλής παράδεισος του πρόσφατου παρελθόντος. Ο Χάρι υποψιάζεται ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι ακόμα και μέσα στο ίδιο το κάστρο αλλά ο Ντάμπλντορ ενδιαφέρεται να τον προετοιμάσει για την τελική μάχη, που ξέρει καλά ότι είναι πολύ κοντά. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αχίλλειο πτέρνα της άμυνας του Βόλντεμορτ, ο Ντάμπλντορ ζητά τη βοήθεια ενός παλιού του φίλου και συναδέλφου, του καθηγητή Οράτιου Σλάγκχορν, που πιστεύει ότι γνωρίζει σημαντικές πληροφορίες. Στο μεταξύ, οι μαθητές «δέχονται επίθεση» από έναν μάλλον καλοδεχούμενο «εχθρό»: τις εφηβικές ορμόνες. Ο Χάρι συνειδητοποιεί ότι με τον καιρό γοητεύεται όλο και περισσότερο από την Τζίνι. Το ίδιο όμως και ο Ντιν Τόμας. Η Λάβεντερ Μπράουν έχει αποφασίσει ότι ο άντρας της ζωής της είναι ο Ρον, μόνο που δεν έχει λάβει υπόψη της τη Ρομίλντα Βέιν και τις ...σοκολάτες της! Ακόμη και η συγκρατημένη Ερμιόνη, καίγεται από ζήλια, αλλά είναι αποφασισμένη να μην αποκαλύψει σε κανέναν τα πραγματικά της αισθήματα. Καθώς τα ειδύλλια ανθίζουν, ένας μαθητής παραμένει αποστασιοποιημένος από όλα αυτά. Έχει αποφασίσει να αφήσει το σημάδι του, και μάλιστα το σκοτεινό σημάδι του. Μπορεί ο έρωτας να πλανάται στην ατμόσφαιρα, το ίδιο όμως και η τραγωδία...Το Χόγκουαρτς μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά το ίδιο...

Η ταινία προβάλλεται στις 22.50 στο Star.

heartstopper

Heartstopper Season 2

Ο Νικ και ο Τσάρλι πλοηγούνται στη νέα τους σχέση. Η Τάρα και η Ντάρσυ αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες προκλήσεις και ο Τάο και η Ελ προσπαθούν να γίνουν κάτι περισσότερο από φίλοι. Με εξετάσεις στον ορίζοντα, μια σχολική εκδρομή στο Παρίσι και έναν χορό να προγραμματίσει, η συμμορία έχει πολλά να κάνει ταχυδακτυλουργικά καθώς ταξιδεύει στα επόμενα στάδια της ζωής, της αγάπης και της φιλίας. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τη σειρά.

Ολόκληρη η δεύτερη σεζόν είναι διαθέσιμη στο Netflix

only murders in the building s03

«Only Murders in the Building»

Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Only Murders in the Building», βρίσκει τους Τσαρλς, Ολιβερ και Μέιμπελ (Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελίνα Γκόμεζ), να ερευνούν έναν φόνο στα παρασκήνια μιας παράστασης του Μπρόντγουεϊ. Ο Μπεν Γκλένροι (Πολ Ραντ) είναι ένας αστέρας του Χόλιγουντ, του οποίου το ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ διακόπτεται από τον πρόωρο θάνατό του. Με τη βοήθεια της συμπρωταγωνίστριας, Λορέττα Ντάρκιν (Μέριλ Στριπ), οι τρεις πρωταγωνιστές ξεκινούν την πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει ποτέ, ενώ ο σκηνοθέτης Ολιβερ προσπαθεί απεγνωσμένα να ξαναφτιάξει την παράστασή του. Η αυλαία ανεβαίνει!

Η κωμωδία μυστηρίου (και, μαζί, αστικού κυνισμού και αποθέωσης τής απρόβλεπτης φιλίας), επανέρχεται με τρίτη σεζόν, με Μέριλ Στριπ, με λίγο Πολ Ραντ και με πολλά υποσχόμενο κέφι. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τη σειρά.

Τα δύο πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου είναι τώρα διαθέσιμα στο Disney+