TV & STREAMING

Η Παγκόσμια Μέρα Μουσικής ακούγεται δυνατά στην Cosmote TV

στα 10

Τουλάχιστον 13 ώρες μουσικών ταινιών και ντοκιμαντέρ για τη μεγάλη γιορτή της Παγκόσμιας Μέρας της Μουσικής στις 21 Ιουνίου.

Flix Team
Η Παγκόσμια Μέρα Μουσικής ακούγεται δυνατά στην Cosmote TV

Από το πρωί της 21ης Ιουνίου 2017 το COSMOTE CINEMA 2HD θα βλέπεται δυνατά με μουσικές βιογραφίες, ντοκιμαντέρ για θρύλους της παγκόσμιας μουσικής και τελετές που γράφουν ιστορία.

Διαβάστε ακόμη: Ιούνιος στην COSMOTE TV - Οι επιλογές του Flix

Toni Braxton Unbreak my Heart 607

Στις 07:40 βλέπουμε το «Toni Braxton: Unbreak My Heart» του Βόντι Κέρτις - Χολ, που αφηγείται την ιστορία ζωής της Τόνι Μπράξτον από τα πρώτα της βήματα μέχρι την πάλη της με μια ανίατη αρρώστια, το επεισοδιακό διαζύγιό της και τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας της που την έκαναν πρότυπο για εκατομμύρια νέους φιλόδοξους τραγουδιστές σε όλον τον κόσμο.

Neil Young Heart of Gold

Στις 09:10 δυναμώνουμε την ένταση για το «Neil Young: A Heart of Gold» του εκλιπόντα Τζόναθαν Ντέμι για τον θρύλο του Νιλ Γιανγκ. To φιλμ που έκανε την πρεμιέρα του το 2006 στο Φεστιβάλ του Σάντανς, γυρίστηκε το 2005 στο Νάσβιλ του Τενεσί με τον Νιλ Γιάνγκ να τραγουδάει για πρώτη φορά τα τραγούδια του από το άλμπουμ Prairie Wind στο θρυλικό Ryman Auditorium της πόλης.

Jem and the Holograms 607

Στις 11:00 βλέπουμε το μιούζικαλ για όλη την οικογένεια «Jem and the Holograms» του Τζον Μ. Τσου που ζωντανεύει τον ομώνυμο κόσμο των κινουμένων σχεδίων από τις φιγούρες της Hasbro και συνδυάσει μουσική και φαντασία για μια ιστορια που εμπνέει πίστη στο όνειρο, ακόμη και όταν όλες οι συνθήκες συνηγορούν για το αντίθετο.

Rock n Roll Hall of Fame 2017

Στις 13:00 βλέπουμε όλη την τελετή του Rock n' Roll Hall of Fame 2017 με όλα τα λαμπερά ονόματα που γράφτηκαν στις σελίδες της μουσικής ιστορίας του θεσμού. Ανάμεσά τους η Τζόαν Μπαέζ, οι Pearl Jam, οι Yes, οι Journey και ο αδικοχαμένος Τουπάκ Σακούρ που πέθανε σε ηλικία 25 ετών το 1996. Ζωντανές εμφανίσεις, απρόοπτα ντουέτα, αφιερώματα και στιγμές που δίνουν νόημα στον όρο του «Rock n' Roll Hall of Fame» σε μια παράσταση που αποτελεί ένα από τα μουσικά γεγονότα της χρονιάς.

David Bowie: The Last Five Years

Στις 18:00 θυμόμαστε τον Ντέιβιντ Μπόουι στο «David Bowie: The Last Five Years» του Φράνσις Γουάτελι - το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που βγήκε στον αέρα μετά το θάνατό του και περιγράφει τη διαδικασία ολοκλήρωσης των τελευταίων του δύο δίσκων («The Next Day» και «Blackstar») αλλά και του μιούζικαλ «Lazarus» που ήταν βασισμένο στο «The Man Who Fell to Earth», το φλερτ του με το θάνατο και τη μοναδική του δημιουργική ιδιοσυγκρασία από τη σύνθεση μέχρι την τελική ηχογράφηση της μουσικής και των τραγουδιών του.

10000 Saints 607

Στις 19:40 βλέπουμε το «10.000 Saints» των Σάρι Σπρίνγκερ Μπέρμαν και Ρόμπερτ Πουλτσίνι για την ιστορία ενός πανκ συγκροτήματος και μιας οικογένειας στην οποία κανένας δεν θα πόνταρε το αμερικάνικο όνειρο. Στην ταινία που έκανε την πρεμιέρα της το 2015 στο Φεστιβάλ του Σάντανς συστήνοντας το δίδυμο που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της πρωταγωνιστούν οι Εϊσα Μπάτερφιλντ, Χέιλι Στάινφελντ, Ιθαν Χοκ, Εμίλ Χιρς και Εμιλι Μόρτιμερ.

Διαβάστε ακόμη: Στη «Riviera» ουδέν κρυπτόν υπό τον εκτυφλωτικό ήλιο του πλούτου και της λάμψης