TV & STREAMING

Τι να δω απόψε; Επιστημονική φαντασία, πολυβραβευμένο δράμα ή κωμωδία για όλη την οικογένεια;

στα 10

Από τον Αράκις μέχρι μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που έγιναν ποτέ και από εκεί στα σχολικά θρανία, το Vodafone TV κάνει προτάσεις που δεν μπορείς να αρνηθείς.

Τι να δω απόψε; Επιστημονική φαντασία, πολυβραβευμένο δράμα ή κωμωδία για όλη την οικογένεια;

Η καλύτερη απάντηση στην καθημερινή ερώτηση «Τι να δω απόψε;» έρχεται ξανά από το Vodafone TV, με τρεις, ανάμεσα σε χιλιάδες, επιλογές για το μήνα Μάιο που βρίσκονται στην αφρόκρεμα της σύγχρονης κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής.

Το Vodafone TV προσφέρει πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο και αποτελεί μια μοναδική λύση ψυχαγωγίας για όλους - μικρούς και μεγάλους. Περισσότερες από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου, πάνω από 25 δημοφιλή διεθνή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές, μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων, αλλά και πρόσβαση σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Disney+, της ΗΒΟ, της Viaplay και στις μεγάλες πρεμιέρες της Warner Bros. Τα βρίσκεις όλα σε ένα μέρος μαζί, μόνο στο Vodafone TV.

dune

Dune: Μέρος Δεύτερο του Ντενί Βιλνέβ

Το «Dune: Μέρος Δεύτερο» μοιάζει σαν ένα μικρό θαύμα, με τον Ντενί Βιλνέβ, μετά από μήνες δυσκολιών λόγω της πανδημίας και αναβολής λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, να φέρνει επιτέλους την πολυανεμενόμενη συνέχεια του «Dune» στη μεγάλη οθόνη, εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεση εκείνη που είχε δώσει σε όλους μας τρία χρόνια νωρίτερα, με μια ταινία που δικαιώνει τόσο το έργο του Φρανκ Χέρμπερτ ως ένα λογοτεχνικό αριστούργημα της επιστημονικής φαντασίας όσο και τον ίδιο ως έναν από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες του είδους αυτού.

Το «Dune: Μέρος Δεύτερο» εξερευνά το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη (ο Τίμοθι Σαλαμέ σε ένα ρόλο που γεννήθηκε για να παίξει), τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι (Ζεντάγια) και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει... Για τους μη μυημένους στο σύμπαν των έργων του Φρανκ Χέμπερτ, η ταινία συνεχίζει ακριβώς από εκεί όπου σταμάτησε το πρώτο μέρος και καλύπτει, μέσα στις 2 ώρες και 45 λεπτά που διαρκεί, το υπόλοιπο μισό πρώτο βιβλίο «Dune». Μοιάζει σαν τους «Δυο Πύργους» του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», το μεσαίο εκείνο κεφάλαιο που προσπαθεί όχι μόνο να καλύψει ένα μεγάλο έδαφος για την πλοκή και τους χαρακτήρες του, αλλά και να προετοιμάσει εκείνο το έδαφος για το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της σειράς (μεταφέροντας το βιβλίο «Messiah»).

To «Dune: Μέρος Δεύτερο», με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 700 εκατομμύρια παγκοσμίως, είναι η πιο εμπορική ταινία του 2024. Παίζει στο Vodafone TV.

Succession

Succession

Tο «Succession» είναι μία από τις μεγαλύτερες, τις πιο καλογραμμένες, τις πιο επιδραστικές δραματικές σειρές στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.

Ελάχιστες είναι οι σειρές που προκάλεσαν τόσο πάθος, τέτοια πίστη, τόσο μεγάλο εθισμό στη διάρκειά τους και μελαγχολία στο φινάλε τους μέσα στα χρόνια, όσο οι «Sopranos». Το «Game of Thrones». Το «Breaking Bad». Το «Succession». Μεγαλειώδης καρπός της συνεργασίας του showrunner Τζέσι Αρμστρονγκ και του σκηνοθέτη Μαρκ Μάιλοντ, η σειρά άρχισε τον Ιούνιο του 2018 και τελείωσε 38 επεισόδια αργότερα, τον Μάιο του 2023, όπως ξεκίνησε: αιχμηρή σε βαθμό συναισθηματικής οδύνης, αποστασιοποιημένη αλλά σπαρακτική, χωρίς να προδώσει ίχνος από τους ήρωές της, την πιο πλούσια και πιο δυσλειτουργική οικογένεια του κόσμου, μ' έναν μισανθρωπισμό ως καμουφλάζ και μια ευαισθησία ως δεκανίκι.

Το «Succession» προτάθηκε συνολικά για 75 βραβεία Emmy και έχει κερδίσει 19, ανάμεσα στη συλλογή του από διακρίσεις: 18 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες με 9 βραβεία, ένα βραβείο Grammy, 18 υποψηφιότητες για τα Critics' Choice Television Awards και οκτώ νίκες, δύο υποψηφιότητες και αντίστοιχες νίκες στα βραβεία της Ενωσης Αμερικάνων Παραγωγών.

Ο τέταρτος - πολυσυζητημένος - κύκλος του «Succession» διαθέσιμος στον Vodafone TV. Απόλαυσε αποκλειστικά στο Vodafone TV όλους τους κύκλους της διάσημης αυτής σειράς για μια χορταστική επανάληψη.

Abbot Elementary

Abbott Elementary

Το «Abbott Elementary» αφηγείται τις ιστορίες μιας ομάδας αφοσιωμένων δασκάλων με πάθος για τη δουλειά τους - και μια αλλοπρόσαλλη διευθύντρια - που προσπαθούν όλοι μαζί να τα βγάλουν πέρα στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Φιλαδέλφειας. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τους μαθητές τους να πετύχουν στη ζωή. Αυτοί οι απίστευτοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν επαρκούν και δεν αμείβονται όπως πρέπει, όμως η αγάπη για τη δουλειά τους υπερισχύει, παρ’ όλο που δεν εκτιμούν τη στάση της περιφέρειας στην οποία βρίσκονται, σε σχέση με την εκπαίδευση των παιδιών.

Ταυτόχρονα το «Abbot Elementary» είναι μια κωμωδία που παίζει με τα όρια της πραγματικότητας και της φαντασίας, από αυτές που αγαπάς με την πρώτη ματιά. Και που μαζί σου την αγαπάει και όλη σου η οικογένεια, σε ένα roller coaster συναισθημάτων που ξεκινάει από το γέλιο φτάνει μέχρι τη συγκίνηση και ενδιάμεσα διασχίζει διαδρομές συμπερίληψης, κατανόησης, σωστής εκπαίδευσης και ενηλικίωσης. Ενας δηλαδή ολόκληρος κόσμος που θα σου θυμίσει το σχολείο σου ή το σχολείο που θα ήθελες να είχες πάει.

Η σειρά έχει προταθεί για 15 βραβεία Emmy και έχει κερδίσει συνολικά τέσσερα για τη δημιουργό και πρωταγωνίστριά του Κουίντα Μπράνσον. Εχει επίσης κερδίσει τρεις Χρυσές Σφαίρες και έχει ήδη ανανεωθεί για την τέταρτη σεζόν του. H τρίτη απολαυστική σεζόν του «Abbot Elementary» στριμάρει αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.

Μπορείς να αποκτήσεις το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή. Με κάθε νέα σύνδεση αποκτάς το νέο TV3 Android αποκωδικοποιητή με ανανεωμένο εύχρηστο μενού για να βρίσκεις εύκολα και απλά αυτό που θέλεις να παρακολουθήσεις. Από το νέο μενού μπορείς να μεταβείς στα 25+ κανάλια καθώς και σε όλο το On demand περιεχόμενο για να απολαύσεις σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ καθώς και σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως YouTube, Netflix και άλλα. Μέσα από την κατηγορία “My Home” προσθέτεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο αλλά και βλέπεις γρήγορα τις ενοικιάσεις ή και τις εγγραφές σου. Ο νέος TV3 αποκωδικοποιητής προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες: έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Google Play, πρόσβαση στα ελεύθερα Digea κανάλια συνδέοντας την κεραία της τηλεόρασης, ενσωματωμένο Chromecast & Bluetooth για σύνδεση άλλων συσκευών όπως για παράδειγμα κονσόλες παιχνιδιών, τηλεκοντρόλ με μικρόφωνο για φωνητικές εντολές Google Assistant και όλα αυτά συνδέοντάς το ασύρματα με το WiFi του σπιτιού σου.