TV & STREAMING

Αυτές είναι οι 24 τηλεοπτικές σειρές που περιμένουμε πιο πολύ στο ξεκίνημα του 2017

στα 10

Από το νέο «24» ως την επιστροφή του «Twin Peaks», αυτές είναι οι μεγάλες πρεμιέρες του πρώτου μισού του ‘17 που έχουμε ήδη σημειωμένες στο ημερολόγιο τοίχου μας.

Αυτές είναι οι 24 τηλεοπτικές σειρές που περιμένουμε πιο πολύ στο ξεκίνημα του 2017

Και, επιτέλους, ύστερα από χρόνια γεμάτα φήμες, ελπίδες, αγωνίες (το πρότζεκτ για κάποιο διάστημα φάνηκε να ναυαγεί), το Showtime επιτέλους ανακοίνωσε ημερομηνία πρεμιέρας για το revival του «Twin Peaks». Νιώθουμε πως αυτή είναι μια σημαδιακή στιγμή, καθώς η σειρά που επηρέασε όσο καμία άλλη την εξέλιξη της μοντέρνας τηλεόρασης, επιστρέφει ανάμεσα στους απογόνους της.

Αποτελεί, ταυτόχρονα, μια τέλεια αφορμή για να ξεχωρίσουμε τις 24 πρεμιέρες αυτού του πρώτου πενταμήνου (ως το τέλος της άνοιξης δηλαδή- μετά έρχεται ο, εχμ, Χειμώνας) για τις οποίες ήδη ανυπομονούμε. Κρατήστε σημειώσεις.

Θυμηθείτε αυτό: Flix Top-10 TV 2016: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2016


REVIVALS ΚΑΙ SPIN-OFFS


«Twin Peaks»

H σειρά που άλλαξε την τηλεόραση επιστρέφει δεκαετίες αργότερο, στον κόσμο που δημιούργησε. Δεν είναι απλά ένα ακόμα revival, είναι ένα καλλιτεχνικό πείραμα τεράστιας ιστορικής σημασίας για το μέσο. Ο Ντέιβιντ Λιντς σκηνοθετεί τα 18 επεισόδια του 3ου κύκλου, πιθανή πρεμιέρα στις Κάννες. Θα έχουμε πολύ περισσότερα να πούμε ως τότε- και τότε, φυσικά. (21 Μαϊου)

Διαβάστε ακόμα: Ξαναβλέποντας τον πιλότο του «Twin Peaks»


«Star Trek: Discovery»

Τα πιο άσχημα νέα του τηλεοπτικού 2016 ήρθαν όταν ο Μπράιαν Φούλερ επέλεξε να μη συνεχίσει ως showrunner του νέου, μετά από χρόνια απουσίας, «Star Trek», που θα διαδραματίζεται λίγα χρόνια πριν την ορίτζιναλ σειρά. Τα πιο άσχημα του 2017, όταν μάθαμε πως η σειρά θα καθυστερήσει κι άλλο, χάνοντας το στόχο πρεμιέρας του Μαϊου. Όμως η παραγωγή ήταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο όταν έφυγε ο Φούλερ και το στίγμα του θα το έχει ήδη αφήσει, ελπίζουμε, καθώς μεταξύ άλλων το τιμ μετρά μπόλικους από τους «Hannibal» συνεργάτες του, όπως τον διευθυντή φωτογραφίας Γκιγιέρμο Ναβάρο και τον σκηνοθέτη Βιτσέντζο Νάταλι. Τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, καθώς για πρώτη φορά κεντρική ηρωίδα δε θα είναι ο καπετάνιος του πλοίου αλλά ένας Άνθρωπος Του Λαού (η Σονίκα Μάρτιν-Γκριν του «Walking Dead»), ενώ η alt-right φράξια του ίντερνετ ήδη φρίττει με το αναμενόμενο diversity της σειράς, όλα εξαιρετικά νέα. Όπως και το «Good Fight», η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην online υπηρεσία του CBS στην Αμερική, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο μας το φέρνει το Netflix στο πλαίσιο μιας μπλοκμπάστερ συμφωνίας που ακούγεται πως πρακτικά χρηματοδότησε σχεδόν εξ ολοκλήρου το μπάτζετ της σειράς. (Netflix, από Μάιο χειμώνα)


«24: Legacy»

Νέο «24» με νέο κεντρικό ήρωα για μια νέα εποχή. Αξίζει να σημειώσουμε πως η κλασική σειρά με τον Κίφερ Σάδερλαντ πέτυχε σε μια άλλη σκοτεινή περίοδο της σύγχρονης αμερικάνικης ιστορίας, κάνοντας πρεμιέρα μετά το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, στη σκιά του οποίου ο Τζακ Μπάουερ γιγαντώθηκε ο σκοτεινός ήρωας που η Αμερική ένιωθε πως είχε ανάγκη. Η σειρά λίγο ως πολύ έσβησε στην περίοδο Ομπάμα και επιστρέφει τώρα λίγες μέρες μετά τον προεδρικό όρκο του Ντόναλντ Τραμπ, αναμφίβολα μια ακόμα μεγάλη μαύρη σελίδα. Είμαι ειλικρινά περίεργος να δω πώς μπορεί να μοιάζει ένα «24» σήμερα, υπό αυτές τις νέες συνθήκες. Κατά τα άλλα επιστρέφει ο Τόνι Αλμέιδα, και εννοείται πως αν δεν γίνει crossover με το «Designated Survivor» θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία όλων των εποχών. (5 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά το Super Bowl.)


«The Good Fight»

Το spin-off του «The Good Wife» θα συνεχίζει από εκεί που άφησε η σειρά την Νταϊάν Λόκχαρτ στο έξοχο φινάλε και μοιάζει όλο και περισσότερο σαν όλα όσα μας άρεσαν στη σειρά στο τέλος της να μεταφέρονται εδώ (εκτός από την Αλίσια, προφανώς). Είναι η πρώτη σειρά που γυρίζεται αποκλειστικά για την online υπηρεσία του CBS και ακολουθεί τη Νταϊάν Λόκχαρτ καθώς χάνει όλη της την περιουσία και ξεκινά ξανά από τα χαμηλά παρέα με την Λούκα Κουίν της Κας Τζάμπο, δηλαδή τον αγαπημένο μου late-era χαρακτήρα της πρωτότυπης σειράς. Από το «Good Wife» ακολουθεί επίσης και η Σάρα Στιλ (η MVP Μαρίσα Γκολντ) ενώ στο καστ συναντάμε και τον Ντελρόι Λίντο με την Ρόουζ «shot through the heart» Λέσλι. Έξοχα. (19 Φεβρουαρίου)

Διαβάστε ακόμη: Χρυσές Σφαίρες 2017: Οι τηλεοπτικές... Σφαίρες και τα 5 πράγματα που κρατάμε


ΚΟΜΙΚΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ


«Riverdale»

Μιλώντας για «Twin Peaks» στην αρχή, έχουμε ετούτο εδώ το μυστήριο δημιούργημα από τον Ρομπέρτο Αγκίρε-Σακάσα που έχει διαγράψει μια τίμια πορεία σε κόμικς και τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, και τώρα διατελεί δημιουργικός υπεύθυνος των νέων κόμικς «Άρτσι» γράφοντας δύο horror σειρές με τους ήρωες. Στο πλαίσιο αυτής της επανεφεύρεσης του διάσημου ήρωα, ετούτη η σειρά, που μεταφέρει στην οθόνη του CW τις περιπέτειες του Άρτσι, της Μπέτι, της Βερόνικα, του Τζαγκχεντ, της Σαμπρίνα, τις Τζόσι, του Ρέτζι κι όλου του υπόλοιπου καστ χαρακτήρων του Ρίβερντεϊλ, έχει ήδη χαρακτηριστεί ως «Dawson’s Peaks». Το λουκ είναι φανταστικό, οι επιρροές συναρπαστικές, ανυπομονούμε ήδη. (26 Ιανουαρίου.)


«Legion»

Ο Νόα Χόλεϊ του «Fargo» δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε μια σειρά από το αφηγηματικό σύμπαν των X-Men, με κεντρικό ήρωα τον Ντέιβιντ Χάλερ, τον σχιζοφρενή έφηβο μεταλλαγμένο που, πώς τα φέρνει η ζωή, είναι πανίσχυρος. Στο ρόλο συναντάμε τον Νταν Στίβενς που αναλόγως αν τον αναγνωρίζει κανείς από το «Downton Abbey» ή το «The Guest», αυτό λειτουργεί περίπου και σαν τεστ προσωπικότητας. Η σειρά θα συνδέεται με τις X-Men ταινίες θεωρητικά, αλλά σε γενικές γραμμές νιώθω πως ο Χόλεϊ θέλει να κάνει κάτι αρκετά αυτόνομο, και πολύ καλά κάνει. (9 Φερουαρίου, FOX, 22.40)


«Marvel’s Iron Fist»

Το hype για τους «Defenders» έχει ήδη ξεκινήσει, με τα πρώτα ρεπορτάζ από την παραγωγή, φωτογραφίες με το καστ μαζεμένο κλπ. Δεν έχω αποφασίσει αν αυτή είναι η τέλεια ή η πιο άστοχη στρατηγική δεδομένου πως μέχρι να μαζευτούν όλοι οι Defenders για τo α λα «Avengers» team-up τους, υπάρχει άλλη μια σόλο σειρά που πρέπει να ξεκινήσει, αλλά προφανώς δεν πρόκειται να κάτσω τώρα να αμφισβητήσω τις τακτικές του Netflix που μπορεί πλέον να μας βάζει να βλέπουμε σειρές λέγοντάς μας «χέι ψιτ μεθαύριο ξεκινάμε μια νέα σειρά για την οποία δεν ξέρεις τίποτα, προφανώς θα τη δεις» και προφανώς τη βλέπουμε. Ενιγουέι, το «Iron Fist» είναι η 4η και τελευταία σόλο σειρά της ‘πρώτης φάσης’ των street υπερηρώων της Marvel στο Netflix. Το καλό είναι ότι όλες αυτές οι σειρές είχαν το ενδιαφέρον τους, το κακό είναι ότι όσο ξεκινούν καινούριες αργεί να επιστρέψει η Τζέσικα Τζόουνς. (Netflix, 17 Μαρτίου)


«Powerless»

Είναι το εργασιακό σίτκομ στο σύμπαν της DC που δεν ήξερες ότι θέλεις. Βανέσα Χάτζενς, Ντάνι Πούντι και ο Άλαν Τούντικ στο ρόλο ενός σάχλα ξαδέρφου του Μπρους Γουέιν. Δημιουργός είναι ο Μπεν Κουίν, του οποίου οι δύο προηγούμενες σειρές είναι το «Drive» (με τον Νέιθαν Φίλιον, κόπηκε μετά από 4 επεισόδια) και η ρομαντική κομεντί «A to Z» (δεν έφτασε στο Ζ). Όσο ζούμε ελπίζουμε. (2 Φεβρουαρίου)

Δείτε ακόμη: Best of TV 2016: Τα καλύτερα αυτοτελή επεισόδια της χρονιάς


ΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ


«The Handmaid’s Tale»

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μάργκαρετ Ατγουντ, η σειρά του Hulu με το ενδιαφέρον γυναικείο καστ (Ελίζαμπεθ Μος, Υβόν Στραχόφσκι και Αλέξις Μπλεντέλ που οι φήμες λένε πως εδώ παίζει όντως) μας μεταφέρει σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου μια γυναίκα αναγκάζεται να ζήσει ως παλλακίδα σε μια φονταμενταλιστική, θεοκρατική δικτατορία. Δείτε εδώ το τρείλερ. Ως υστερόγραφο τρίβια να αναφέρω απλώς ότι αυτές οι γραμμές γράφονται λίγες ώρες πριν την οκρομωσία του Ντόναλντ Τραμπ, well done σύμπαν. (26 Απριλίου)


«American Gods»

Το προσωπικό μου πιο πολυαναμενόμενο όλων των τίτλων που γράφονται σε αυτό το preview. Είναι η σειρά που διάλεξε εν τέλει ο Μπράιαν Φούλερ να αναλάβει μέχρι τέλους, μεταφέροντας στην οθόνη του Starz (όπου προβλήθηκε η καλύτερη σειρά του 2016, θυμίζουμε) το ομώνυμο σπουδαίο βιβλίο του Νιλ Γκέιμαν για τη σύγκρουση παλιών και νέων θεών στη σύγχρονη εποχή. Το καστ συμπεριλαμβάνει Ίαν ΜακΣέιν, Εμιλι Μπράουνινγκ, Πίτερ Στορμάρε και Κρίσπιν Γκλόβερ(!), ο Φούλερ μαζί με τον βετεράνο Μάικλ Γκρίν γράφουν και τρέχουν τη σειρά, σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Σλέιντ που είχε γυρίσει και τον πιλότο του «Hannibal». Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για κάτι αληθινά καθηλωτικό. (Απρίλιος)


TO CAMP TO ΣΩΣΤΟ

Feud

«Feud: Bette and Joan»

Μιλώντας για πράγματα αληθινά καθηλωτικά, το εργοστάσιο Ράιαν Μέρφι συνεχίζει να γεννά concepts από τα οποία δε μπορούμε να κοιτάξουμε μακριά. Η νέα του σειρά είναι το «Feud», όπου θα δραματοποιούνται α λα «The People v. O.J. Simpson» διάφορες διάσημες έχθρες. Πρώτη στη σειρά εκείνη των Μπέτι Ντέιβις και Τζόαν Κρόφορντ στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Τι Απέγινε Η Μπέιμπι Τζέιν». Τις μεγάλες ντίβες ερμηνεύουν Τζέσικα Λανγκ και Σούζαν Σαράντον ενώ στο καστ συναντάμε και τις συνήθεις υπόπτους Κάθι Μπέιτς και Σάρα Πόλσον. Στην απολύτως χειρότερη περίπτωση αυτό θα είναι απλώς μια οπερατική ανασύσταση μια ζουμερής έχθρας παιγμένης ως συνήθως στο απόλυτο αισθητικής και ερμηνευτικής υπερβολής. Το οποίο φυσικά και πάλι τέλειο ακούγεται. (5 Μαρτίου)


«Santa Clarita Diet»

To 2017 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για τον κανιβαλισμό, και ας είμαστε ειλικρινείς, κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό. Όσο λοιπόν περιμένουμε να βγουν στις αίθουσες τα σπουδαία «Grave» (της Ζουλιά Ντικουρνό) και «Bad Batch» (της Άνα Λίλι Αμιρπούρ), το Netflix εδώ μας φροντίζει με ένα μικρό γλυκισματάκι, ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑΚΙ ΧΑΧ, μια suburban κωμωδία με τη Ντρου Μπάριμορ και τον Τίμοθι Όλιφαντ ως ζευγάρι μεσιτών που ζει μια νορμάλ ζωή, μόνο που αυτή τυχαίνει να είναι κανίβαλος. Συμβαίνουν αυτά, άνθρωποι είμαστε. (Netflix, 3 Φεβρουαρίου)


ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ


«Taboo»

Μίνι σειρά την οποία δημιούργησε ο Τομ Χάρντι μαζί με το μπαμπά του (απλά τέλειο) για έναν άντρα που επιστρέφει στην Βρετανία από την Αφρική μαζί με μερικά κλεμμένα διαμάντια, για να πάρει εκδίκηση μετά το θάνατο του πατέρα του. Ετερος δημιουργός είναι ο Στίβεν Νάιτ που το κατέχει απόλυτα το niche του βασανισμένου ματσό ήρωα («Eastern Promises», «Locke», «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος»). (Παίζεται ήδη, COSMOTE TV, Τρίτη, 23.00)


«Emerald City»

Ο Ταρσέμ Σινγκ, που θα μπορούσε να έχει κάνει οπτικά ενδιαφέρον ακόμα και το «Civil War» της Marvel και που μας έχει δώσει πανέμορφες, αισθητικά ακραίες επαναδιατυπώσεις κλασικών παραμυθιών («Mirror Mirror»), μοντέρνων παραμυθιών («The Fall»), επικών μύθων («Immortals»), ψυχολογικών θρίλερ («The Cell»), πιάνει στα χέρια του τώρα τον «Μάγο του Οζ» και το σκηνοθετεί μέχρι απόλυτης παλαβομάρας, το οποίο το λέμε για καλό φυσικά. Πρωταγωνιστεί ο Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο ως Μάγος (τέλειος) και Άντρια Αρχόνα ως Ντόροθι. (Παίζεται ήδη, COSMOTE TV, Σάββατο, 23.00)


«Star»

H νέα μιούζικαλ σαπουνόπερα από τα χεράκια του Λι Ντάνιελς, που κάνει το «Empire» να δείχνει μετρημένο και ψύχραιμο. Φτωχή κοπέλα που τη λένε Σταρ και θέλει να γίνει star, και που πάει από ανάδοχη σε ανάδοχη οικογένεια, αποδρά από το Πίτσμπουργκ, μαχαιρώνει τον βιαστή ανάδοχο της αδερφής της (άλλη οικογένεια) και το σκάνε μαζί για την Ατλάντα για να κάνουν μουσική καριέρα μαζί με την κόρη υπερ-διάσημου σταρ (τον παίζει ο Λένι Κράβιτς) η οποία γνώρισε τη Σταρ στο Ίνσταγκραμ και δε λέει σε κανέναν για τα διάσημα κονέ της επειδή θέλει να πετύχει στη μουσική βιομηχανία μόνη της. Όλα αυτά συμβαίνουν στα πρώτα 7 λεπτά. Μόνο για γερά προπονημένους. (Παίζεται ήδη.)


«A Series of Unfortunate Events»

Εξαιρετική διασκευή της σειράς των κατάμαυρων παιδικών βιβλίων του Ντάνιελ Χάντλερ, δηλαδή του Λέμονι Σνίκετ, με τον Νιλ Πάτρικ Χάρις να αντικαθιστά τον Τζιμ Κάρεϊ (της συμπαθούς προ ετών κινηματογραφικής διασκευής) στο ρόλο του Κόμη Όλαφ, ενός ατάλαντου ηθοποιού που προσπαθεί να βουτήξει την περιουσία τριών ορφανών παιδιών. Κάθε βιβλίο της σειράς μεταφέρεται σε μια δυάδα επεισοδίων, με κάθε νέα περιπέτεια των ανήλικων Μοντλέρ να τους βρίσκει υπό την επίβλεψη κάποιου νέου, καταδικασμένου ενήλικου καθώς ο Όλαφ δεν τα παρατά ποτέ. Σκηνοθετεί ο Μπάρι Σόνενφελντ του «Pushing Daisies», και αυτό φαίνεται. (Στρημάρει ήδη όλη η 1η σεζόν στο Netflix.)


ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΖΟΝ

«Girls» (6η σεζόν)

Μετά τη δημιουργική ανανέωση της 5ης σεζόν που μας χάρισε μερικά από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς και τους χαρακτήρες να αναζητούν τους εαυτούς τους με τρόπους ξανά συναρπαστικούς, η πολυκουβεντιασμένη σειρά της Λίνα Ντάναμ φτάνει στο τέλος της έχοντας αναμφίβολα υπάρξει καθοριστικό μέρος του zeitgeist των ‘10s. Μετά και τον τρόπο που άφησε τα πράγματα ο 5ος κύκλος θα περιμέναμε έτσι κι αλλιώς να δούμε τη συνέχεια, πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα είναι η τελευταία μας βόλτα με αυτούς τους περίεργους, συχνά ανυπόφορους, συχνά συναρπαστικούς, χαρακτήρες. Επίσης θα παίζει κι εδώ ο Ριζ Άχμεντ, ένας από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς του 2016, οπότε να το πούμε κι αυτό. (12 Φεβρουαρίου)

«The Leftovers» (3η σεζόν)

To «Leftovers» δε θα γράψει καμία τηλεοπτική ιστορία κι είναι κρίμα επειδή αντιμετώπισε την πίστη και την απώλεια με μια ευθύτητα και μια αφοσίωση που συχνά μας έκαναν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Μια από τις πιο ειλικρινείς σειρές που έχουμε δει στην τηλεόραση, δίχως τεράστια έγνοια για κονφορμισμό σε αναγνωρίσιμες φόρμες και μοτίβα που θα το έκαναν πιο εύκολα προσβάσιμο σε casual θεατές, η δουλειά του Ντέιμον Λίντελοφ ολοκληρώνεται φέτος με μια 3η σεζόν 8 επεισοδίων που θα μας φέρουν μια ακόμα μετακίνηση σκηνικού. Δε χρειαζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες για να το περιμένουμε, απλά πιστεύουμε. (Απρίλιος)

Διαβάστε ακόμη: Eνα φινάλε δεν αρκεί! 12 σειρές που τελείωσαν περισσότερο από μια φορές!


6 ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

«Better Call Saul» (3η σεζόν)

Ο Γκας Φρινγκ έρχεται στο καστ του πρίκουελ του «Breaking Bad» και ειλικρινά δεν ξέρω πώς αισθάνομαι γι’αυτό. Λατρεύω τη σειρά καθώς παίζει με τους εντελώς δικούς της όρους, αλλά ίσως αυτό να μην είναι αρκετό για τις powers that be. Τελοσπάντων, θα το δούμε σύντομα. (10 Απριλίου)

«Sense8» (2η σεζόν)

Μετά το μαγευτικό Χριστουγεννάτικο special που μας υπενθύμισε όλους τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους ενάμιση χρόνο μετά την αγαπημένη μας 1η σεζόν, η σειρά επιτέλους επιστρέφει με την πλήρη 2η σεζόν, αλλά δίχως τη συμμετοχή, πλέον, της Λίλυ Γουατσόφσκι. Το πρώτο δείγμα, των Χριστουγέννων, μας κάνει να είμαστε ακόμα αισιόδοξοι βέβαια. (Netflix, 5 Μαϊου)

«The Walking Dead» (Σεζόν 7β)

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πώς θα είναι η σειρά όταν επιστρέψει. Το πρώτο μισό της σεζόν είδε θεαματικότητες να πέφτουν κάμποσο και την κριτική να επιτίθεται με μένος. Τώρα που η αντίσταση εναντίον του Νίγκαν άρχισε να οργανώνεται, ίσως αλλάξουν τα πράγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζει να έχουμε το νου μας σε μια σειρά που μοιάζει να βρίσκεται σε αρκετά κρίσιμο σημείο. (FOX, 13 Φεβρουαρίου)

«Scandal» (6η σεζόν) & «Last Week Tonight with John Oliver» (4η σεζόν)

Ας πούμε απλά πως από όλες τις σειρές που θα επηρεαστούν άμεσα από το αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών, οι δύο που περιμένω περισσότερο το πώς θα αντιδράσουν είναι αυτές οι δύο. Το μεν «Scandal» αφιέρωσε την 5η σεζόν του σε μια, ας το παραδεχτούμε, προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον, της Μέλι Γκραντ τελοσπάντων, το δε «Last Week Tonight» πρόλαβε να αντιδράσει κάπως άμεσα στα νέα της εκλογής του πορτοκαλί φασίστα, αλλά σίγουρα θα βρίσκεται σε άλλο επίπεδο η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας τώρα που θα έχει περάσει και λίγος χρόνος και θα έχει κάτσει το γεγονός μες στα κεφάλια των συντελεστών. (Scandal, 26/1 & Last Week Tonight 13/2)

«Fargo» (3η σεζόν)

H 3η σεζόν, που θα διαδραματίζεται ξανά στο σχεδόν-σήμερα, αναμένεται να έχει πάλι μικρές συνδέσεις με ό,τι έχει προηγηθεί, αλλά όπως κι η 2η σεζόν, αναμένεται να στέκεται και πάλι μόνη της σε μεγάλο βαθμό. Το καστ είναι πιο εντυπωσιακό ακόμα κι από τους προηγούμενους κύκλους, το οποίο λέει πολλά. Γιουάν ΜακΓκρέγκορ (σε διπλό ρόλο!), Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Ντέβιντ Θιούλις, Μάικλ Στούλμπαργκ, και η θαυματουργή θεότητα Κάρι Κουν των «Leftovers». Απίστευτα πράγματα. (Απρίλιος)

Δείτε ακόμη: