TV & STREAMING

Δεκέμβριος στον OTE TV - Οι επιλογές του Flix

στα 10

To Flix ανατρέχει στο πρόγραμμα των καναλιών του OTE TV για το μήνα Δεκέμβριο και σας προτείνει τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές που δεν πρέπει να χάσετε.

Flix Team
Δεκέμβριος στον OTE TV - Οι επιλογές του Flix

Ο Δεκέμβριος στον OTE TV είναι εορταστικός... Γεμάτος μιούζικαλ, μεγάλες πρεμιέρες που μυρίζουν Χριστούγεννα, ένα αφιέρωμα στη θρυλική ιστορία του «Star Trek» και νέες σειρές που θα γίνουν η αχώριστη παρέα σας από δω και στο εξής. Κυρίως όμως ο Δεκέμβριος φέρνει μια μέρα μετά την προβολή του στη Μ. Βρετανία το μεγάλο φινάλε του «Downton Abbey» και σε ταυτόχρονη μετάδοση το εορταστικό επεισόδιο του «Sherlock» ακριβώς στην έναρξη της νέας χρονιάς.

Sherlock Special january 2016

Sherlock Special: The Abominable Bride - 1η Ιανουαρίου 2016 στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD

Σε ταυτόχρονη μετάδοση με τη Μ. Βρετανία, το γεγονός της Πρωτοχρονιάς δεν είναι άλλο από την προβολή του του εορταστικού επεισοδίου του «Sherlock» με τίτλο «The Abominable Bride» που φέρνει τον Σέρλοκ Χολμς και τον αχώριστο σύντροφό του Γουάτσον στο βικτοριανό Λονδίνο για ένα από τα πιο δύσκολα μυστήρια που κλήθηκαν ποτέ να λύσουν. Ισχυρή δόση από Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και κάτι για να μπει ο νέος χρόνος με τον πιο εορταστικό τρόπο. Διαβάστε εδώ και δείτε περισσότερα για το εορταστικό επεισόδιο του «Sherlock».

Odd Couple 2015

Νέες σειρές στο OTE CINEMA 4HD

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 22.00 ξεκινάει στον OTE TV το «The Odd Couple», η σειρά που βρίσκει τον Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια» να συγκατοικεί με τον Τόμας Λένον σε αυτό που τελικά θα είναι το πιο αναπάντεχα διασκεδαστικό sitcom συγκατοίκησης της χρονιάς. Την ίδια μέρα στις 22.30 κάνει πρεμιέρα και η φιλόδοξη σειρά «Mozart in the Jungle» - σε σενάριο του Ρόμαν Κόπολα - για όσα rock 'n' roll συμβαίνουν στα παρασκήνια της κλασικής συμφωνικής μουσικής με πρωταγωνιστή τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ. Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 22.00 ξεκινάει η βρετανική μίνι - σειρά «Mapp and Lucia», η οποία βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία του E.Φ. Μπένσον και αφηγείται την κοινωνική αντιπαλότητα ανάμεσα σε δύο γυναίκες της ανώτερης τάξης τη δεκαετία του '30. Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 22.00 ξεκινάει και το «Life in Squares», η σειρά που αφηγείται τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στις αδελφές Βανέσα Μπελ και Βιρτζίνια Γουλφ αλλά και τη σχέση της Βανέσα με τον ομοφυλόφιλο καλλιτέχνη Ντάνκαν Γκραντ.

Downton Abbey 6

Το μεγάλο φινάλε του «Downton Abbey» - Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 22.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD

Μια ημέρα μετά την προβολή του στη Μ. Βρετανία, το μεγάλο εορταστικό φινάλε του «Downton Abbey» έρχεται στον OTE TV για να κλείσει την ιστορία μιας από τις ωραιότερες σειρές των τελευταίων χρόνων. Και για να είστε προετοιμασμένοι την ίδια ημέρα - Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι στο ΟΤΕ CINEMA 1HD θα προβληθεί όλος ο τελευταίος κύκλος της σειράς, δηλαδή και τα οκτώ επεισόδια του έκτου και τελευταίου κύκλου που οδηγούν στο κλείσιμο της αυλαίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το έκτο κύκλο του «Downton Abbey».

European Film Awards 2015

Τελετή Απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων 2015 - Ζωντανά στις 12 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο ΟΤΕ CINEMA 2

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο OTE TV θα μεταδώσει ζωντανά την τελετή απονομής των βραβείων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου που φέτος θα γίνει στο Βερολίνο στις 12 Δεκεμβρίου. Ολη η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού σινεμά, οι επίσημοι βραβευμένοι Σαρλότ Ράμπλινγκ και Κριστόφ Βαλτς, αλλά και όλοι οι υποψήφιοι που περιμένουν να διακριθούν για τα επιτεύγματα της χρονιάς θα παρελάσουν από την οθόνη σας στη μεγαλύτερη ημέρα του ευρωπαϊκού σινεμά. Η τελετή θα μεταδοθεί και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 23.00 μαγνητοσκοπημένη και με ελληνικούς υπότιτλους. Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων.

Star Trek

Αφιέρωμα Star Trek - Κάθε Κυριακή στο ΟΤΕ CINEMA 1HD

Ολο τον Δεκέμβριο επιβιβαζόμαστε στο Enterprise με 10 ταινίες της θρυλικής σειράς «Star Trek» που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην επιστημονική φαντασία όπως τη γνωρίζουμε. Το πλήρωμα που ηγείται ο Κάπτεν Κερκ, με την αμέριστη βοήθεια του Δόκτορ Σποκ ταξιδεύει σε μακρινούς γαλαξίες, συστήνοντας νέους κόσμους και μια από τις απολαυστικές μυθολογίες του sci-fi που γνώρισε ποτέ το σινεμά. Στις 6 Δεκεμβρίου βλέπουμε το «Star Trek: The Motion Picture» του 1979, στις 13 Δεκεμβρίου το «Star Trek II: The Wrath of Khan» του 1982, στις 20 Δεκεμβρίου το «Star Trek III: The Search for Spock» του 1984, στις 27 Δεκεμβρίου το «Star Trek: ΙV: The Voyage Home» του 1986. Το αφιέρωμα συνεχίζεται και τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου του 2016 και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου με την προβολή δύο ταινιών, του «Star Trek V: The Final Frontier» του 1989 και του «Star Trek VI: The Undiscovered Country» του 1991.

Chicago

Αφιέρωμα Μιούζικαλ - Κάθε Τρίτη στο OTE CINEMA 2

Χριστούγεννα χωρίς μιούζικαλ δεν γίνονται. Ετσι, κάθε Τρίτη του Δεκεμβρίου από νωρίς το απόγευμα, ο OTE TV προβάλλει αγαπημένα παλιότερα και σύγχρονα μιούζικαλ, ορόσημα του είδους που συνδέθηκε με τη φαντασμαγορία και την ίδια την τέχνη του κινηματογράφου. Την 1η Δεκεμβρίου βλέπουμε το «Hand in Hand» και τη θρυλική «Μελωδία της Ευτυχίας», στις 8 Δεκεμβρίου ξαναγυρίζουμε στο «West Side Story» και στο «Βιολιστή στη Στέγη» - από τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, στις 15 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε στο Παρίσι με το «Paris 36» του Κριστόφ Μπαρατιέ και το «Moulin Rouge» του Μπαζ Λούρμαν, στις 22 Δεκεμβρίου από τις σκηνές του κόσμου τραγουδάμε μαζί με το «Peter Pan Live» και το «Billy Elliot The Musical» και στις 29 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε το νέο χρόνo με το «Man of La Mancha» και το βραβευμένο με Οσκαρ «Chicago» του Ρομπ Μάρσαλ με την Ρενέ Ζελβέγκερ, την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Hugo

Hugo του Μάρτιν Σκορσέζε - 20 Δεκεμβρίου στο OTE CINEMA 1HD

Ενα οκτάχρονο αγόρι μεγαλώνει ολομόναχο, κρυμμένο στα ρολόγια, τους διαδρόμους και τα μυστικά πατάρια σιδηροδρομικού σταθμού του Μονπαρνάς στο Παρίσι. Ο πατέρας του, πριν πεθάνει, του είχε αφήσει ένα απίθανο εύρημα: ένα «αυτόματο», ένα πρωτόγονο ρομπότ, το οποίο μαζί είχαν αποφασίσει να κάνουν να ξαναδουλέψει. Ο Χιούγκο προσπαθεί ακόμα να το επισκευάσει, αλλά αντιμετωπίζει ένα σωρό δυσκολίες. Από τη μία, ο κακός σταθμάρχης τον καταδιώκει, μαζί με τον επιθετικό του σκύλο. Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης του παιχνιδάδικου του σταθμού τον έχει βάλει στο μάτι. Ομως ο Χιούγκο θα βρει στην αναζήτησή του μία σύμμαχο, τη θαρραλέα Ιζαμπέλ και οι δυο τους προσπαθήσουν να εκπληρώσουν το όνειρο του Χιούγκο, να λειτουργήσει το ρομπότ, να ξανασυναντήσει στη σφαίρα της ανάμνησης τον μπαμπά του. Η διαδρομή τους θα τους φέρει αντιμέτωπους με κάθε είδους ανθρώπους και θα τους οδηγήσει σ’ έναν πολύ μελαγχολικό παραμυθά, έναν από τους πρώτους δημιουργούς του κινηματογράφου, τον Ζορζ Μελιές. Ο Μάρτιν Σκορσέζε μεγαλουργεί, γράφοντας ένα ερωτικό γράμμα στο ίδιο το σινεμά και σε όλα αυτά που (θα) μας κρατάνε για πάντα παιδιά - στο μυαλό και την ψυχή. 11 υποψηφιότητες για Οσκαρ. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Hugo».

fall_fargo

Fargo - Δεύτερος Κύκλος - Από 24 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00 στο OTECINEMA 4HD

Μετά από την εξαιρετική του πρώτη σεζόν που του χάρισε 2 Χρυσές Σφαίρες και 3 Emmy, το «Fargo» επιστρέφει στον OTE TV με εντελώς νέα υπόθεση και νέο καστ - και μας επιστρέφει στο 1979 και στο Λαβέρν της Μινεσσότα, ξετυλίγοντας το μυστήριο γύρω από το περιστατικό των «Sioux Falls», στο οποίο αναφερόταν συχνά ο πρώην αστυνομικός και νυν εστιάτορας πατέρας της Μόλι (Κιθ Κάρανταϊν) στον πρώτο κύκλο. Νεαρός αστυνομικός τότε ο Λου Σόλβερσον (τον ερμηνεύει ο Πάτρικ Γουίλσον), βετεράνος του Βιετνάμ, φιλήσυχος, ταπεινός και αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας, καλείται να ερευνήσει ένα έγκλημα που συμβαίνει στην περιοχή του αλλά συνδέεται με το ευρύτερο δίκτυο μαφίας του Φάργκο. Το πρόσωπο της νέας τάξης της μαφίας είναι ο «Τζο Μπούλο» (Μπραντ Γκάρετ), τον οποίο χρησιμοποιούν ως βιτρίνα τα μεγάλα αφεντικά. Το δεξί του χέρι, ο Μάικ Μίλιγκαν (Μποκίμ Γουντμπαϊν), ένας χαμογελαστός διαφθαρμένος ντετέκτιβ. Αντίπαλοί τους, η παλαιότερη μαφιόζικη οικογένεια του Φάργκο - οι Γκέρχαρντς, τους οποίους τώρα διευθύνει η μητέρα της οικογένειας, Φλόιντ Γκέρχαρντ (Τζιν Σμαρτ), κάτι που δυσαρεστεί τον μεγάλο της γιο Ντοντ Γκέρχαρντ (Τζέφρι Ντόνοβαν), ο οποίος, φιλόδοξος και ανυπόμονος, θέλει να πάρει την εξουσία στα χέρια του. Ο μεσαίος γιος, Μπέρ Γκέργχαρντ (Ανγκους Σάμψον), είναι ο πιο τίμιος της οικογενείας, ενώ ο πιτσιρικάς Ράι Γκέρχαρντ (Κίραν Κάλκιν) γαυγίζει πολύ αλλά δεν δαγκώνει. Η Κίρστεν Ντανστ ερμηνεύει την little miss sunshine κομμώτρια της μικρής πόλης, σύζυγο του χασάπη (στο ρόλο ο Τζέσι Πλίμονς του «Friday Night Lights»), που κάνει μεγάλα όνειρα, αλλά ζει μία μικρή περιορισμένη ζωή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το δεύτερο κύκλο του «Fargo»

Mr. Robot 607

Mr. Robot - Πρώτος Κύκλος - Από 24 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 23:00 στο OTECINEMA 4HD

Ο Eλιοτ Άλντερσον είναι ένας ιδιοφυής χάκερ με ψυχιατρικό ιστορικό και εθισμό στη μορφίνη, ο οποίος όσο καλά κατέχει τη γλώσσα του προγραμματισμού τόσο υπολείπεται σε κοινωνικές δεξιότητες. Χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικές ικανότητές του, το πρωί εργάζεται σε μια νεοϋορκέζικη εταιρεία προστασίας του κυβερνοχώρου, ενώ το βράδυ αναλαμβάνει ρόλο αυτόκλητου διαδικτυακού τιμωρού. Η ζωή του, όμως, αλλάζει όταν τον προσεγγίζει μια αναρχική ομάδα χάκερ, με αρχηγό τον μυστηριώδη Mr. Robot, η οποία σκοπό έχει την ολοκληρωτική καταστροφή του συστήματος εκ των έσω... H σειρά που έγινε το απόλυτο hype στη Αμερική, ένα μείγμα νεονουάρ και high tech κατασκοπικού θρίλερ που έκανε την προβολή κάθε επεισοδίου της θέμα... συζήτησης.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site του OTE TV.

Tags: OTE TV