TV & STREAMING

Bon Jovi, Εξωγήινοι της Γης και Βασίλισσες: «Ροκ» αληθινές ιστορίες για όλους!

στα 10

Συναρπαστικά ντοκιμαντέρ που στρέφουν το βλέμμα πίσω από το προφανές, on demand στο Vodafone TV.

Bon Jovi, Εξωγήινοι της Γης και Βασίλισσες: «Ροκ» αληθινές ιστορίες για όλους!

Η ιστορία ενός θρυλικού ροκ συγκροτήματος που είδε το μέλλον του να απειλείται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Η ιστορία ενός πλάσματος που όχι τυχαία περιγράφεται ως ο εξωγήινος της Γης. Και οι ιστορίες θηλυκής ενδυνάμωσης όπως ακριβώς ενσαρκώνονται μέσα στο αχανές τοπίο της Φύσης.

Για τον Απρίλιο, βλέπουμε στο Vodafone TV ντοκιμαντέρ που ξεκινούν από τον άνθρωπο, φτάνουν στη Φύση και επιστρέφουν πίσω στην καθημερινή ζωή, σε έναν διαρκή αγώνα επιβίωσης που συναρπάζει όχι μόνο με την αθέατη πλευρά των πραγμάτων αλλά και τις συνθήκες παραγωγής, από έμπειρους δημιουργούς, τεχνολογία που υπερβαίνει τα δεδομένα και ονόματα όπως αυτά του Τζέιμς Κάμερον, του Πολ Ραντ, της Αντζελα Μπάσετ στην «αφήγηση» νέων κόσμων.

Το Vodafone TV προσφέρει πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο και αποτελεί μια μοναδική λύση ψυχαγωγίας για όλους - μικρούς και μεγάλους. Περισσότερες από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου, πάνω από 25 δημοφιλή διεθνή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές, μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων, αλλά και πρόσβαση σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Disney+, της ΗΒΟ, της Viaplay και στις μεγάλες πρεμιέρες της Warner Bros. Τα βρίσκεις όλα σε ένα μέρος μαζί, μόνο στο Vodafone TV.

bon jovi

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story

To «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» είναι ένα ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη, που εξιστορεί το θρυλικό παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον της μπάντας που μεσουράνησε στα 80s και τα 90s, αλλά και του ίδιου του frontman του γκρουπ, ο οποίος μετά από έναν τραυματισμό στις φωνητικές χορδές είδε το τέλος να έρχεται πρόωρα σε μια 40χρονη συναρπαστική καριέρα. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την μπάντα στην αρχή του 2022 όταν επίκειται μια περιοδεία η οποία θα αποβεί μια πολύ αποκαλυπτική στιγμή για τον ίδιο τον Τζον Μπον Τζόβι. Οι κριτικές για την ποιότητα της φωνής του θα τον οδηγήσουν σε ένα προσωπικό ταξίδι αυτογνωσίας, το οποίο ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια των θεατών μαζί με συλλεκτικό υλικό από ολόκληρη την πορεία του συγκροτήματος: ανέκδοτες φωτογραφίες, σκηνές από τα παρασκήνια των μεγάλων συναυλιών τους, προσωπικές εξομολογήσεις, οι μεγάλες επιτυχίες και οι αποτυχίες που οδήγησαν σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα ταξίδι στο θαυμαστό κόσμο της ροκ μουσικής.

Πρεμιέρα: 27 Απριλίου αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.

secrets of the octopus

Μυστικά των Χταποδιών

Τα χταπόδια είναι σαν τους εξωγήινους της Γης. Εχουν τρεις καρδιές, μπλε αίμα και μπορούν να χωρέσουν στα πιο απίθανα μέρη. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτά τα περίεργα, πανέμορφα ζώα. Η ευφυία τους είναι τέτοια που τους επιτρέπει να επικοινωνούν με άλλα είδη, να μιμούνται άλλα ζώα και να αποφεύγουν την ανθρώπινη απειλή. Η σειρά ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα του National Geographic, παραγωγό τον Τζέιμς Κάμερον και αφηγητή τον Πολ Ραντ έρχεται μετά τα «Μυστικά των Φαλαινών» και τα «Μυστικά των Ελεφάντων» για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο θαύμα της ίδιας της ζωής, με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας και λεπτομέρεια που αναδεικνύει πτυχές μιας υποβρύχιας ζωής που πριν δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Πρεμιέρα: 22 Απριλίου αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.

Queens

Βασίλισσες

Προχωρώντας ένα βήμα ακόμη πιο βαθιά στα μυστικά της άγριας ζωής, το National Geographic χαρτογραφεί τη μητριαρχία και τους θηλυκούς ηγέτες σε τέσσερις ζούγκλες, στο Μεξικό, την Κεντρική Αμερική, την Αλάσκα και την Αφρική, σε επτά επεισόδια που με την αφήγηση της Αντζελα Μπάσετ αλλάζουν τον τρόπο με τον αντιμετωπίζαμε την πάλη των φύλων μέχρι σήμερα. Κάθε επεισόδιο αφηγείται μια ιστορία εξουσίας, θυσίας, φιλίας και αγάπης. Οπως δηλώνει η Αντζελα Μπάσετ: «Αυτή η σειρά είναι μια ιστορία για το πώς δεν πρέπει να εγκαταλείπεις και να διατηρείς τη δυναμή σου». Σύνθημα για όλη την ομάδα πίσω από τη σειρά ντοκιμαντέρ, με γυναίκες που δούλεψαν για περισσότερο από τέσσερα χρόνια προκειμένου να εντοπίσουν τις «ηρωίδες» τους. «Οι πιο δυνατές θηλυκές μάχονται για την επιβίωση των οικογενειών τους. Τις έχουν επιλέξει για ηγέτες, λόγω του ενστίκτου, του χαρίσματός, της σοφίας του. Δεν την αποκαλούμε Μητέρα Φύση για το τίποτα.»

Διαθέσιμο ήδη στο National Geographic που στριμάρει αποκλειστικά στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV.


Μπορείς να αποκτήσεις το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή. Με κάθε νέα σύνδεση αποκτάς το νέο TV3 Android αποκωδικοποιητή με ανανεωμένο εύχρηστο μενού για να βρίσκεις εύκολα και απλά αυτό που θέλεις να παρακολουθήσεις. Από το νέο μενού μπορείς να μεταβείς στα 25+ κανάλια καθώς και σε όλο το On demand περιεχόμενο για να απολαύσεις σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ καθώς και σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως YouTube, Netflix και άλλα. Μέσα από την κατηγορία “My Home” προσθέτεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο αλλά και βλέπεις γρήγορα τις ενοικιάσεις ή και τις εγγραφές σου. Ο νέος TV3 αποκωδικοποιητής προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες: έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Google Play, πρόσβαση στα ελεύθερα Digea κανάλια συνδέοντας την κεραία της τηλεόρασης, ενσωματωμένο Chromecast & Bluetooth για σύνδεση άλλων συσκευών όπως για παράδειγμα κονσόλες παιχνιδιών, τηλεκοντρόλ με μικρόφωνο για φωνητικές εντολές Google Assistant και όλα αυτά συνδέοντάς το ασύρματα με το WiFi του σπιτιού σου.