TV & STREAMING

Η «Δυναστεία» ξαναζεί: Αυτές είναι οι νέες σειρές του CW

στα 10

To CW ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν, 2017-2018. Βλέπουμε εικόνες και τρέιλερ για τις νέες του σειρές και αποφασίζουμε ποιες περιμένουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η «Δυναστεία» ξαναζεί: Αυτές είναι οι νέες σειρές του CW

Στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας τα 5 μεγάλα δίκτυα της αμερικάνικης τηλεόρασης (CBS, FOX, ABC, NBC, CW) θα παρουσιάσουν τα πρόγράμματα της επόμενης σεζόν στους δημοσιογράφους, κι εμείς θα είμαστε εδώ για να τα σχολιάζουμε. Μετά από κάθε ανακοίνωση θα παραθέτουμε το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν και μαζί όλους τους νέους πιλότους με αξιολογική σειρά από εκείνον που περιμένουμε περισσότερο σε εκείνον που θα έχουμε ξεχάσει όταν κλείσουμε αυτό το tab.

Περισσότερη «καλή» τηλεόραση εδω

Τα λέμε κάθε χρόνο για το CW, είναι σαν πιο συναρπαστικό CBS. Έχει ένα μοντέλο που λειτουργεί (για τα δεδομένα τους) και συνεχίζουν να λειτουργούν απολύτως εντός αυτούς.

Υπάρχει το σακούλι με τα υπερηρωικά shows της DC και του Γκρεγκ Μπερλάντι, και φέτος προστίθεται στο ρόστερ άλλο ένα, το «Black Lightning». Και πριν βιαστεί κανείς να πει ότι δε θα χωράνε πια, να υπενθυμίσω πως το έξοχο στη 2η σεζόν του, «Legends of Tomorrow», λειτουργεί με σχετικά μειωμένες παραγγελίες επεισοδίων. Το CW μπορεί κάλλιστα να κρατήσει 1-2 σειρές-κορμού σε φουλ 22άρια και να φτιάξει ένα ρόστερ από εναλασσόμενους τίτλους με ημι-σεζόν κάθε χρόνο. Έχει πολύ μέλλον η DC στο δίκτυο.


Περισσότερες νέες σειρές:


Μετά, έχουμε τα χάι κονσεπτικά rom-coms, και φέτος προστίθεται το «Life Sentence» σε αυτά. Τι άλλο κάνει το CW; Σαπουνόπερες. Και φέρνει πίσω την απόλυτη, τη «Δυναστεία», ταιριάζοντάς την στο πρόγραμμα με το «Riverdale», που μετακινείται Τετάρτες. Αν υποθέσουμε πως το Netflix θα τα στρημάρει και τα δύο Πέμπτες στην Ελλάδα, τότε μιλάμε για Γλυκές Πέμπτες (ΤΜ) με πίτσα, μοχίτο και CW Σαπούνια.

Το «Valor» είναι υποτίθεται μεγάλος πόθος του υπεύθυνου προγράμματος του δικτύου, που ήθελε διακαώς να προσθέσει στο πρόγραμμα ένα στρατιωτικό δράμα. Καλή τύχη.

Πάμε να δούμε συνοπτικά το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.

  • ΔΕΥΤΕΡΑ: «Supergirl», «Valor»
  • ΤΡΙΤΗ: «The Flash», «Legends of Tomorrow»
  • ΤΕΤΑΡΤΗ: «Riverdale», «Dynasty»
  • ΠΕΜΠΤΗ: «Arrow», «Supernatural»
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: «Jane the Virgin», «Crazy Ex-Girlfriend»

H τάξη του 2017

Αυτά είναι τα 4 νέα shows του CW, και όπως συνήθως συμβαίνει με το προσεκτικό development του δικτύου, έχουν όλα το ενδιαφέρον τους.


1) «Life Sentence»

Η Λούσι Χέιλ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Μπιλ Λόρενς του «Scrubs» που ακούγεται σαν αντίστροφο «No Tomorrow»: ια κοπέλα που ζούσε σα να είναι η τελευταία της μέρας (επειδή είχε καρκίνο) μαθαίνει πως τελικά θα ζήσει, και τώρα πρέπει να, αχμ, ζήσει. Ο Λόρενς στις καλές περιόδους του «Scrubs» έκανε φοβερή δουλειά στο να ισορροπεί μελόδραμα με γλυκερή rom-com, οπότε, περιέργως, το περιμένω με ενδιαφέρον αυτό.


2) «Dynasty»

Ο Χριστός και η Παναγία και ο Josh Schwartz αυτή τη σκηνή του bitch-off πάνω από τη γαμήλια τούρτα. Δαγκώνει τα κεφάλια του ζευγαριού, σκίζει το νυφικό, και ρίχνει ένα χαστούκι που είναι ήδη all-time soap highlight. Παιδιά, ήμουν ήδη μέσα για αυτό το reboot από τη στιγμή που οι Schwartz & Savage (του «Gossip Girl») δημιουργούν και πρωταγωνιστούν ο Γκραντ Σόου του «Melrose Place», o κλασικό λεφτάς πατέρας Άλαν Ντέιλ, και Εκείνη Η Τύπισσα Από Το «UnREAL». Δε χρειαζόταν καν αυτό το overkill. Καλοδεχούμενο φυσικά. «Call me mom.»


3) «Black Lightning»

Ναι ξέρω ότι το πρόγραμμα του δικτύου είναι τερματισμένα γεμάτο με υπερήρωες της DC αλλά να ξέρετε στηρίζω απόλυτα οποιαδήποτε σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κρες Γουίλιαμς ειδικά αν σε αυτή παίζει έναν τυπά με γυαλιά κολύμβησης που τα βάζει με τον κοινωνικό ρατσισμό.


4) «Valor»

Μέχρι και το CW παίρνει μέρος στη Χρονιά Του Στρατιωτικού Δράματος. Οι καταδρομείς είναι οι νέοι χρονοταξιδιώτες! Αναρωτιέμαι αν θα σβηστούν κι ετούτων τα χνάρια από το χρόνο, όπως κόπηκαν όλες οι φετινές σειρές ταξιδιού στο χρόνο. (Μέχρι που το crew του «Timeless» πήγε πίσω στο χρόνο και έσωσε τη δική του.) Τελοσπάντων, εδώ το twist είναι φυσικά ότι το «Valor» έχει ηρωίδα κι όχι ήρωα, μένει να δούμε αν αυτό θα το διαφοροποιήσει επαρκώς. Αρχικά ακούγεται πολύ παράξενη επιλογή για το CW, αλλά όσο το σκέφτομαι νομίζω ότι θα κάνει καλό ταίριασμα με το «Supergirl».

Περισσότερες νέες σειρές:

Διαβάστε ακόμη: