Buzz

WTF? O Τζάστιν Μπίμπερ έχει στα χέρια του το σενάριο του «Superman vs. Batman»!

στα 10

Είναι σαφές πως πρόκειται περί φάρσας. Οχι μόνο το γεγονός πως ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι από τους πρώτους στον κόσμο που διάβασαν το πολυαναμενόμενο σενάριο του «Superman vs. Batman» αλλά και ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να είναι αυτός ο... Ρόμπιν!

WTF? O Τζάστιν Μπίμπερ έχει στα χέρια του το σενάριο του «Superman vs. Batman»!

Λες και θα ήταν ποτέ δυνατόν απ' όλους τους πιθανούς υποψήφιους αναγνωστες του σεναρίου του «Superman vs. Batman» (αν θα λέγεται έτσι...), ο πρώτος να ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος πόσταρε στο λογαριασμό του στο instagram το και καλά προσωπικό του αντίτυπο, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει κάποια σχέση με το πρότζεκτ, τέτοια ώστε σχεδόν να πιστέψει κανείς πως μπορεί να υποδυθεί τον Ρόμπιν.

Εντάξει η φωτογραφία είναι πιστευτή (αναγράφει πάνω εκτός από το όνομα του Μπίμπερ, σαν να ήταν το προσωπικό του αντίγραφο, τα ονόματα των Ντέιβιντ Γκόγιερ και Ζακ Σνάιντερ ως σεναριογράφων, αλλά και τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του στούντιο Burbank) και ο χαμός που ακολούθησε λογικός, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Θα ήταν κάποιος πολύ τολμηρός, αν μετά από τον πανικό που ξέσπασε με τον Μπεν Αφλεκ και την επιλογή του ως Μπάτμαν, θα επέλεγε τον Τζάστιν Μπίμπερ για να συμμετάσχει σε ένα φιλμ που μοιάζει ήδη ένα μεγάλο θύμα της προωθητικής του καμπάνιας.

2

Η επίσημη εξήγηση του παράξενου αυτού viral φαινομένου (που ήρθε να ενωθεί με την υστερική bieberομανία), οφείλεται σύμφωνα με επίσημες πηγές στην ομάδα του «Funny or Die», όπως αποδεικνύει και ένα tweet του Μπίμπερ, το οποίο - δώστε βάση - το έχουν κάνει retweet περίπου 100.000 φορές.

2

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη μεγάλη (λέμε τώρα... ) συνάντηση του Σούπερμαν με τον Μπάτμαν.