Buzz

Ο Τομ Κρουζ συνεχίζει τις επικίνδυνες αποστολές: δείτε τον να πηδά από αεροπλάνο

στα 10

Μυαλό δεν έβαλε ο διαβόητα τολμηρός πρωταγωνιστής και, λίγο μετά το ατύχημά του, γύρισε μόνος του ακόμα μία επικίνδυνη σκηνή.

Ο Τομ Κρουζ συνεχίζει τις επικίνδυνες αποστολές: δείτε τον να πηδά από αεροπλάνο

Ο Τομ Κρουζ ισορροπεί μεταξύ τόλμης και τρέλας. Είναι διαβόητο πόσο αφήνει άνεργους τους κασκαντέρ: θέλει ο ίδιος να γυρίζει τις δύσκολες κι επικίνδυνες σκηνές του και για αυτό πρέπει το μεγαλύτερο κομμάτι του budget μιας ταινίας του να πηγαίνει στην προσωπική του ασφάλιση.

Τον προηγούμενο Αύγουστο, αυτή η επιμονή του κόστισε εκατομμύρια, καθώς μετά από ατύχημά του σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Mission: Impossible – Fallout». Σε ένα άλμα του από ταράτσα σε ταράτσα (!), ο Κρουζ έπεσε κι έσπασε τον αστράγαλό του. Κυκλοφόρησε μάλιστα και το βίντεο της λήψης, όπου ο πρωταγωνιστής, παρόλο τον πόνο, φαίνεται να συνεχίζει κανονικά τη σκηνή του.

Δείτε το εδώ: Αουτς! Δείτε τον Τομ Κρουζ να σπάει το πόδι του στα γυρίσματα του νέου «Mission: Impossible»

Tom Cruise jumps off plane 607 1

Εξι μήνες μετά κι ο Κρουζ, αμετανόητος, τόλμησε την επόμενη ριψοκίνδυνη λήψη της ταινίας: το γύρισμα όπου πρέπει να κάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο που πετάει στα 25.000 πόδια.

«Εχει μόνο μία λήψη. Στα 25.000 πόδια. Με ταχύτητα 200 μίλια την ώρα. Στο σούρουπο» έγραψε στη λεζάντα του ποστ του στο Instagram ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ ΜακΚουάρι.

Δείτε κι αυτό: Ο Τομ Κρουζ είναι impossible στο τρέιλερ του «Mission Impossible: Fallout»

Tom Cruise jumps off plane 607 2

Ο 55χρονος πρωταγωνιστής μοιράστηκε με το κοινό του κι εκείνος μια φωτογραφία - τη στιγμή της πτώσης.

«Βουτώντας» τη σχολίασε λακωνικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του πάντως δήλωσε ότι το πόδι του δεν είναι ακριβώς... αποκατεστημένο.

«Δεν έχει κολλήσει τέλεια, αλλά πιεζόμαστε από τα deadlines κι έπρεπε να επιστρέψουμε στο γύρισμα» είχε πει. «Γυρίζουμε 8 με 10 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά...»

Για πολλά μπορείς να κατηγορήσεις τον Τομ Κρουζ. Αλλά όχι για τον επαγγελματισμό του.

Διαβάστε περισσότερα: