Industry

Το «Fast & Furious 6» περνάει με κόκκινο στο box office

στα 10

Η νέα προσθήκη στο κινηματογραφικό franchise έσπασε κάθε ρεκόρ ταχύτητας στο αμερικανικό box office το πρώτο της τετραήμερο.

Το «Fast & Furious 6» περνάει με κόκκινο στο box office

Δε χρειάζεται να σ’ αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα για να δεις το «Fast & Furious 6»: στην ταινία υπάρχει κάτι για κάθε γούστο, σκληροί μυώδεις άντρες, μαχητικές σέξι γυναίκες, περιπέτεια, χιούμορ και μια καλτ διάσταση που έχει κερδίσει η σειρά τα τελευταία χρόνια. Αυτό πιστεύει, όπως φαίνεται, και το αμερικανικό κοινό κι έδωσε στο «Fast & Furious 6» την ψήφο εμπιστοσύνης του αυτό το τριήμερο στο box office. Συνυπολογίζοντας και τα προβλεπόμενα εισιτήρια που θα κάνει η ταινία σήμερα, Δευτέρα, αργία στην Αμερική λόγω του εορτασμού του Memorial Day, η ταινία πρόκειται να ξεπεράσει στο άνοιγμά της τα 120 εκ. δολάρια σε εισπράξεις.

Μαζί με το άνοιγμα, στην Αμερική, του «Star Trek Into Darkness» στις 16 Μαΐου, την πρεμιέρα του παιδικού animation «Epic» και του «Iron Man 3» που δε λέει να πέσει σε δημοτικότητα, το φετινό κινηματογραφικό τετραήμερο του Memorial Day στην Αμερική ξεπερνά σε εισπράξεις κάθε προηγούμενο, δίνοντας προβάδισμα στα καλοκαιρινά block busters που ξεκινούν από βδομάδα.

Αναλυτικά το Top-5 του αμερικανικού box office για το τριήμερο 24 – 26 Μαΐου 2013:

Αργότερα μέσα στην ημέρα και το ελληνικό box office του τετραημέρου που πέρασε.