Buzz

O Αντι Μουσιέτι θα μεταφέρει ξανά στη μεγάλη οθόνη το «The Time Machine»

στα 10

Η πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασία για τον Μουσιέτι θα έχει και ως παραγωγό τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

O Αντι Μουσιέτι θα μεταφέρει ξανά στη μεγάλη οθόνη το «The Time Machine»

Ο Αντι Μουσιέτι φαίνεται πως θα είναι αρκετά πολυάσχολος για τα επόμενα χρόνια. Μπορεί να τελείωσε ήδη τα γυρίσματα του δεύτερου κεφαλαίου του «It» του Στίβεν Κινγκ, αλλά ήδη έχει αναλάβει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την live action ταινία του επιτυχημένου ιαπωνικού manga «Attack on Titan», του Χάτζιμε Ισαγιάμα. Και τώρα ο Μουσιέτι αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει και την μεταφορά του αγαπημένου βιβλίου επιστημονικής φαντασία του Χ. Τζ. Γουέλς «The Time Machine», και μάλιστα με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως παραγωγό.

Το σενάριο το γράφει ο Μουσιέτι μαζί με την αδερφή του Μπάρμπαρα, η οποία θα αναλάβει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Ντι Κάπριο. Πρόκειται για την πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας του Μουσιέτι, μέχρι στιγμής τον έχουμε δει σε ταινίες τρόμου, αλλά έχει αποδείξει ως τώρα πως είναι ικανός να μεταφέρει πιστά στην κινηματογραφική οθόνη ένα βιβλίο χωρίς να το καταστρέφει στην πορεία.

Διαβάστε ακόμα: Ο σκηνοθέτης του «It» μεταφέρει στο σινεμά το «Attack on Titan»

the time machine 607.O Γκάι Πιρς στην ταινία του 2002 «The Time Machine».

Το βιβλίο του Γουέλς μιλάει για την ιστορία ενός επιστήμονα που φτιάχνει μια μηχανή για να ταξιδέψει στον χρόνο. Φτάνει στο έτος 802.701 όπου πλέον η Γη έχει σχεδόν καταστραφεί και δυο είδη κυριαρχούν πάνω της: οι Ελόι και οι Μόρλοκ. Το βιβλίο πέρα από την φαντασία περιείχε και αρκετά κοινωνικοπολιτικά σχόλια για την εποχή εκείνη, κάνοντάς το αμέσως κλασσικό. Εχει ήδη μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη αρκετές φορές με, ίσως, την πιο γνωστή εκείνη του 2002 σε σκηνοθεσία Σάιμον Γουέλς (ο δισέγγονος του Γουέλς) και πρωταγωνιστή τον Γκάι Πιρς, αλλά η ταινία δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το κοινό ούτε τους κριτικούς. Ευχόμαστε πως ο Μουσιέτι θα καταφέρει να κάνει κάτι καλύτερο.

Διαβάστε ακόμα:

the time machine 607