Industry

Δείτε πρώτοι το «Μαζί σου κι ας Πεθάνω». Μια κωμωδία για το σεξ. Πολύ αστεία. Και με πολύ σεξ.

στα 10

Η Seven Films, η Spentzos Film και το Flix σας προσκαλούν ν' αποκαλύψετε τις φαντασιώσεις σας! Και να δεχτείτε τις συνέπειες...

Flix Team
Δείτε πρώτοι το «Μαζί σου κι ας Πεθάνω». Μια κωμωδία για το σεξ. Πολύ αστεία. Και με πολύ σεξ.

Ποτέ ο δρόμος προς τον οργασμό δεν ήταν τόσο ξεκαρδιστική υπόθεση! Πέντε ζευγάρια που ζουν στα προάστια του Σίδνεϊ αποκαλύπτουν τις φαντασιώσεις και τα φετίχ τους, στα έτερα ημίσεά τους και σε μας. Η ταινία του Αυστραλού Τζος Λόσον συμμετείχε στα φεστιβάλ SXSW, Τορόντο και Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ξεσπάσματα γέλιου, έκπληξης και... αυτογνωσίας στους θεατές. Γνωρίστε τους ήρωες παρακάτω κι ενημερωθείτε πώς μπορείτε να είστε οι πρώτοι που θα δουν το «Μαζί σου κι ας Πεθάνω» στην avant-premiere της ταινίας.

little death poster 607

Πολ & Μαβ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ: Η σεξουαλική ικανοποίηση μέσω της ταπείνωσης και του πόνου

Ο Πολ και η Μαβ είναι ένα τυπικό ζευγάρι της μεσαίας τάξης, νέοι, ελκυστικοί και πετυχημένοι. Χαρούμενοι - μέχρι που η Μαβ αποκαλύπτει ότι θέλει περισσότερα. Eχει φαντασιώσεις ότι είναι το θύμα μια βίαιης εμπλοκής, ότι ένας ξένος την αναγκάζει να κάνουν σεξ. Αρχικά ο Πολ εκπλήσσεται και σοκάρεται, αλλά εκείνη επιμένει ότι μόνο με αυτόν θέλει να είναι και εκείνον μόνο θέλει να εκλπηρώσει τη φαντασίωσή της. Μετά από μια αποτυχημένη και ντροπιαστική προσπάθεια, ο Πολ θα ξεπεράσει τα όρια για να πιστέψει η Μαβ ότι είναι πράγματι θύμα σεξουαλικού εγκλήματος. Ακολουθεί φόβος, κίνδυνος και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

little death 607

Φιλ & Μορίν

ΥΠΝΟΦΙΛΙΑ: Σεξουαλική διέγερση από την παρακολούθηση ενός ατόμου να κοιμάται

Ο Φιλ και η Μορίν έχουν προβλήματα στο γάμο τους. Ενα βράδυ η Μορίν παίρνει κατά λάθος τα υπνωτικά χάπια του Φιλ και όσο εκείνη κοιμάται, ο Φιλ ερωτεύεται ξανά τη γυναίκα που ήξερε κάποτε. Της μιλάει χωρίς να τον διακόπτει, φοράει ό,τι θέλει εκείνος, μπορεί να είναι μαζί της χωρίς εκνευρισμούς. Καθώς ο Φιλ εθίζεται στη νέα του γυναίκα, τα πράγματα φεύγουν από τον έλεγχό του. Η Μορίν ανακαλύπτει σημάδια εξωσυζυγικής σχέσης. Θα παραδεχτεί ο Φιλ την αλήθεια, ή είναι πιο έυκολο να παραδεχτεί μια ανύπαρκτη σχέση;

Ιβ & Νταν

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΟΛΩΝ: Σεξουαλική διέγερση από την προσποίηση κάποιου άλλου

Ο Νταν και η Ιβ παλεύουν να βρουν τη χαμένη φλόγα. Ενας θεραπευτής τούς προτείνει το παιχνίδι ρόλων. Η Ιβ το βρίσκει συναρπαστικό και την εξιτάρει μέχρι που θα ξυπνήσει το alter ego του Νταν. Ξεκινάει μαθήματα υποκριτικής, το παίρνει πολύ πιο σοβαρά απ’ ό,τι θα έπρεπε, κινηματογραφεί τις προσωπικές τους στιγμές. Η Ιβ δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τον άντρα που ερωτεύτηκε κάποτε.

little death 607

Ροουένα & Ρίτσαρντ

ΔΑΚΡΥΦΙΛΙΑ: Σεξουαλική απόλαυση παρακολουθώντας κάποιον να κλαίει

Η Ρο και ο Ρίτσαρντ θέλουν τόσο απεγνωσμένα ένα παιδί που η ερωτική τους ζωή έχει μετατραπεί σε ανιαρή ρουτίνα. Οταν ο Ρίτσαρντ μάθει κάτι δυσάρεστο, προς έκπληξή της η Ρο θα διεγερθεί από τα δάκρυά του. Το σεξ αγγίζει νέα επίπεδα για εκείνη. Σύντομα θα παραφερθεί προσπαθώντας να συντηρήσει αυτά τα δάκρυα.

little death 607

Μόνικα & Σαμ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΚΑΤΟΦΙΛΙΑ: Σεξουαλική διέγερση μέσω πρόστυχων τηλεφωνημάτων μεταξύ αγνώστων

Η Μόνικα εργάζεται ως μεταφράστρια για κωφάλαλους σε τηλεφωνικό κέντρο. Ενα βράδυ την καλεί ο Σαμ και ζητά να συνδεθεί με ερωτική γραμμή. Σε φυσιολογικές συνθήκες δε θα το δεχόταν, αλλά φαίνεται καλός τύπος κι εκείνη δεν έχει επείγουσα δουλειά. Η αρχική ντροπή καταλήγει να γίνει μια πολύ άβολη κατάσταση. Τελικά η συζήτηση θα γίνει ζεστή και φιλική, θα ανοιχθούν και οι δύο στην οικειότητα που τους λείπει από την καθημερινότητά τους. Αυτό το τηλεφώνημα μπορεί να είναι η αρχή για κάτι πολύ όμορφο.

little death 607

Στιβ

Ο μυστηριώδης Στιβ ( ένας πρώην κατάδικος για σεξουαλικά εγκλήματα), είναι ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών των ιστοριών, καθώς πρέπει βάσει νόμου να ενημερώσει τους γείτονές του για την καταδίκη του. Δε μπορεί ωστόσο να βρει την κατάλληλη στιγμή για να διακόψει αυτά τα ζευγάρια.

Το Flix, η Seven Films και η Spentzos Film σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι το «Μαζί σου κι ας Πεθάνω» («The Little Death») τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στις 21.00, στον κινηματογράφο Αβάνα. Στείλτε μας email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας και σημειώνοντας στο θέμα «The Little Death». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 28 Ιουνίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν με email.

Η ταινία «Μαζί σου κι ας Πεθάνω» («The Little Death») θα βγει στις αίθουσες την Πέμπτη, 2 Ιουλίου, από τη Seven Films και τη Spentzos Film. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.