Buzz

«I'm not not the girl I used to be». Τρέιλερ για το «Κορίτσι του Τρένου»

στα 10

To «The Girl on the Train» φτάνει με την φόρα ενός τεράστιου best seller, στην οθονη, το επόμενο φθινόπωρο.

«I'm not not the girl I used to be». Τρέιλερ για το «Κορίτσι του Τρένου»

Στο «Girl on the Train», βασισμένο στο βιβλίο της Πόλα Χόκινς μια γυναίκα εξαφανίζεται και μια άλλη δεν μπορεί να θυμηθεί τι εκανε εκεινο το βράδι. Η Ρέιτσελ, είναι δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τον χωρισμό της που συνέβη πριν από πολύ καιρό, αντίθετα βασίζεται στο ποτό για να σταθεί στα πόδια της κάθε μέρα. Και κάθε μέρα παίρνει το ίδιο τρένο κάθε πρωί προς την δουλειά που έχει ήδη χάσει, και τριγυρίζοντας στην πόλη, μη μπορώντας να παραδεχτεί στην συγκάτοικό της ότι δεν δουλεύει πια.

Ξέρει ότι θα σταματήσει στον ίδιο σηματοδότη, την ίδια ώρα, και θα αντικρίσει τα ίδια σπίτια δίπλα στις ράγες. Αρχίζει, μάλιστα, να νιώθει οικεία με το ζευγάρι που ζει σ’ ένα από αυτά. «Τζες» και «Τζέισον» τους αποκαλεί. Η ζωή τους, στα δικά της μάτια, είναι τέλεια. Μακάρι να μπορούσε και η Ρέιτσελ να είναι τόσο ευτυχισμένη.

Και μια μέρα βλέπει κάτι που τη σοκάρει. Κρατάει μόλις μία στιγμή μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το τρένο, αλλά είναι αρκετό. Κι αυτό αλλάζει τα πάντα. Τώρα η Ρέιτσελ έχει την ευκαιρία να γίνει μέρος της ζωής που παρακολουθούσε από μακριά. Τώρα ήρθε η ώρα να το καταλάβουν κι εκείνοι: είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κορίτσι του τρένου…

Ο Τέιτ Τέιλορ του «The Help» σκηνοθετεί το φιλμ και η Εμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Ρέιτσελ, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Λουκ Εβανς, Τζάστιν Θερού, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Χέιλι Μπένετ. Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.


Δείτε εδώ και το δεύτερο τρέιλερ του «Girl on the Train»:


Δείτε ακόμη: