Buzz

«Let's shoot something»: Νέο τρέιλερ για το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Μετά τη θερμή υποδοχή που συνάντησε στο Φεστιβάλ Βενετίας, η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και το υπέροχο καστ της βαδίζουν ολοταχώς προς τα Οσκαρ.

Flix Team
«Let's shoot something»: Νέο τρέιλερ για το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου

Το Φεστιβάλ Βενετίας είναι μόνο η αρχή για το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου.

Ανεξάρτητα από το αν θα βραβευτεί τελικά στο φεστιβάλ που βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη (κάτι πάρα πολύ πιθανό), η νέα ταινία του Ελληνα σκηνοθέτη έχει ήδη αποσπάσει ως επί το πλείστον εξαιρετικές κριτικές και όλα τα προγνωστικά τη θέλουν να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσεχή οσκαρική κούρσα, τόσο στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας όσο και για τις ερμηνείες της θηλυκής πρωταγωνιστικής τριάδας των Ολίβια Κόλμαν, Ρέιτσελ Βάις και Εμα Στόουν.

Διαβάστε ακόμη: Βενετία 2018: Ο Γιώργος Λάνθιμος αξίζει να είναι ο «Favourite» του διαγωνιστικού

The Favourite 607

The Favourite 607

The Favourite 607

Στις αρχές του 18ου αιώνα, η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Σε κάθε περίπτωση, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά παραμένουν δημοφιλή «σπορ» ανάμεσα στους γαλαζοαίματους. Η εύθραυστη Βασίλισσα Αν καταλαμβάνει το θρόνο, και η στενή της φίλη Σάρα κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία της Αν. Οταν μια νέα υπηρέτρια, η Αμπιγκεϊλ, φτάνει στο παλάτι γίνεται αμέσως η αγαπημένη της Σάρα. Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Αμπιγκέιλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο το χρόνο της Σάρα, η Αμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της Σάρα ως η πιο στενή φίλη της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της...

Με ημερομηνία εξόδου που συμφωνεί απόλυτα με τις οσκαρικές της φιλοδοξίες, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου από τη Fox Searchlight. Προς το παρόν, δείτε παρακάτω το νέο απολαυστικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις.


Διαβάστε ακόμη

The Favourite 607