Buzz

«Stranger»: Ενα ακόμη μυστήριο από τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς

στα 10

Ενα ασπρόμαυρο, ατμοσφαιρικό τρέιλερ που δεν αποκαλύπτει κανένα από τα μυστικά του έκανε την εμφάνισή του χθες το βράδυ. Τι μπορεί να είναι;

«Stranger»: Ενα ακόμη μυστήριο από τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς

Σίγουρα όχι κάτι που έχει να κάνει με τον «Πόλεμο των Αστρων», ακόμη κι αν με χαρά θα βλέπαμε μια ασπρόμαυρη arty εκδοχή της διατημικής saga του Τζορτζ Λούκας (για την ακριβέια μόνο μία τέτοια θα βλέπαμε με χαρά), αλλά μπορούμε ήδη να θεωρήσουμε κάτι τέτοιο λιγότερο πιθανόν από το να παγώσει ολόκληρος ο πλανήτης την επόμενη ώρα.

Τι είναι λοιπόν το τρέιλερ που ανέβηκε στην σελίδα της εταιρίας παραγωγής του Εϊμπραμς, Bad Robot στο youtube και το οποίο δείχνει έναν άντρα με ραμμένο στόμα να ξεβράζεται σε μια ακτή και που δεν δίνει κανένα στοιχείο εκτός από τον τίτλο του «Stranger» και την φράση «σύντομα θα ξέρει»;

Ο Εϊμπραμς ξέρει να παίξει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και των μυστικών, το έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν τόσο με το «Cloverfiled» όσο και με το «Super 8» και για μια ακόμη φορά το internet έχει επιδοθεί σε ένα μανιασμένο παιχνίδι υποθέσεων και σχολίων. Δείτε το βίντεο και αναρωτηθείτε κι εσείς πριν δοκιμάσουμε να δώσουμε την απάντηση στο μυστήριο.


Στα σχόλια που πλέον συνοδεύουν το βίντεο στο διαδίκτυο μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα από το ότι πρόκειται για ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ βασισμένο σε ένα σενάριο του δημιουργού του «Twilight Zone» Ροντ Σέρλινγκ, μέχρι το ότι πρόκειται για reboot του «Felicity».

Ομως το πιθανότερο είναι πως το βίντεο δεν αφορά καν σε κάποιο κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό του σχέδιο, αλλά σε ένα βιβλίο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ο Εϊμπραμς, γραμμένο από τον Νταγκ Ντορστ, βασισμένο σε μια δική του ιδέα με τον τίτλο «S».

To βιβλίο περιγράφεται από τον εκδοτικό του οίκο σαν ένα λογοτεχνικό παζλ, χωρίς παραδοσιακή δομή, αλλά σαν μια συλλογή εφήμερων, χειρόγραφων σημειώσεων, φωτογραφιών και ιστοριών που δεν περιορίζονται στις σελίδες του, αλλά διασπείρονται στο διαδίκτυο και τον πραγματικό κόσμο.

Το πρώτο στοιχείο για το μυστήριο του «S» είχε κυκλοφορήσει με την μορφή μιας χειρόγραφης καρτ ποστάλ από το Ρίο κι αυτό το τρέιλερ, πιθανότατα να είναι το δεύτερο.

Εκτός κι αν έχετε κάποια καλύτερη ιδέα...

1

1

1