Buzz

O Τζεφ Μπέζος της Amazon παίζει στο «Star Trek Beyond». Γιατί μπορεί.

στα 10

Και ναι ξέρουμε ότι η εν λόγω πληροφορία δεν θα αλλάξει την ζωή σας, την απόφασή σας να δείτε ή όχι το νέο «Star Trek», ούτε θα σας κάνει να συμπαθήσετε τον Μπέζος περισσότερο.

O Τζεφ Μπέζος της Amazon παίζει στο «Star Trek Beyond». Γιατί μπορεί.

Θα σας κάνει όμως να σκεφτείτε ίσως το πως το να έχεις μια αμύθητη περιουσία κάνει τα πάντα δυνατά, το πως ακόμη και οι πιο πλούσιοι η δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο μπορεί να παραμένουν πάντα, ως ένα βαθμό κακομαθημένα παιδιά και πως το Χόλιγουντ δεν λέει όχι ακόμη και στην μικρότερη πιθανότητα δωρεάν διαφήμισης.

«Ημουν παρών την μέρα που έκανε το γύρισμα του με τους περίπου εννέα σωματοφύλακες και τις τρεις λιμουζίνες του» λέει ο Κρις Πάιν για την μέρα που ο Τζεφ Μπέζος βρέθηκε στο σετ. «Δεν ήξερα ποιος ήταν. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα, αλλά ήταν προφανές πως ήταν κάποιος σημαντικός».

Δείτε ακόμη: Στο Enterprise ακούνε Beastie Boys! Τρέιλερ για το «Star Trek Beyond»

star trek beyond 607

Ο Μπέζος που είναι σύμφωνα με δικές του δηλώσεις μεγάλος θαυμαστής του «Star Trek» και της μυθολογίας του, παίζει στο φιλμ ένα εξωγήινο για μερικά δευτερόλεπτα και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Τζάστιν Λιν ήταν «απόλυτα επαγγελματίας, περίμενε την σειρά του υπομονετικά και ήταν σωστός στα πλάνα του κάθε φορά».

Κι όχι δεν ξέρουμε αν η παραπάνω δήλωση έγινε υπό την παρουσία των εννιά bodyguards του Τζεφ.

Δείτε ακόμη: