Industry

«Prometheus»: Μήπως τελικά στο διάστημα, κάποιοι τους είχαν ακούσει να φωνάζουν;

στα 10

Το «Prometheus», η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, ετοιμάζεται για τις αίθουσες τον Ιούνιο του 2012. Ενώ ο Σκοτ, με νύχια και με δόντια, προσπαθούσε ως τώρα να κρατήσει την υπόθεση της ταινίας μυστική, οι fans συζητούσαν για prequel του «Alien» και μοιάζει να είχαν δίκιο.

«Prometheus»: Μήπως τελικά στο διάστημα, κάποιοι τους είχαν ακούσει να φωνάζουν;

Η Fox δημοσιοποίησε μια νέα, σύντομη σύνοψη της ταινίας, η οποία περιγράφει ότι μια ομάδα επιστημόνων που δουλεύει για την Γουέιλαντ-Γιουτάνι, ανακαλύπτει ότι η ζωή στη Γη δημιουργήθηκε από εξωγήινα όντα. Βασισμένοι σε αυτήν την πληροφορία, οι επιστήμονες ταξιδεύουν στο διάστημα για να βρουν το κλειδί της ζωής, αλλά αντιμετωπίζουν την απειλή των εξωγήινων.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση: «Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, σκηνοθέτης του ‘Alien’ και του ‘Blade Runner’, επιστρέφει στο είδος που ο ίδιος καθόρισε. Με το ‘Prometheus’ δημιουργεί μια πρωτοπορειακή μυθολογία, στην οποία μια ομάδα εξερευνητών ανακαλύπτει στοιχεία για τη δημιουργία της ζωής στη Γη και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι στις σκοτεινές γωνιές του σύμπαντος. Εκεί, οι επιστήμονες θα πρέπει να δώσουν μια τρομακτική μάχη για να σώσουν το μέλλον της ανθρωπότητας.»

Διαβάστε την πιο περιορισμένη, παλαιότερη σύνοψη του «Prometheus» εδώ και κάντε τη σύγκριση.

Πρωταγωνιστές στο «Prometheus» θα είναι ο Μάικλ Φασμπέντερ, η Σαρλίζ Θερόν, ο Γκάι Πιρς και η Νούμι Ράπεϊς.