Buzz

Περισσότερο «Passion» από τον Μπράιαν ΝτεΠάλμα

στα 10

Οι υποψήφιοι αγοραστές της ταινίας στο marche du film των Καννών, θα δούν σε λίγες μέρες ένα promo reel. Εμείς θα αρκεστούμε στην αφίσα και σε μερικές ακόμη φωτογραφίες που εξάπτουν τη φαντασία.

Περισσότερο «Passion» από τον Μπράιαν ΝτεΠάλμα
Πάθος στο ντους!

Η πρώτη φωτογραφία με τις Ρέιτσελ Μακ Ανταμς και τη Νούμι Ραπάς να πλησιάζουν τα χείλη τους για ένα γεμάτο πάθος φιλί, οφείλετε να ομολογήσετε ότι έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Το «Passion» έγινε αυτοστιγμεί μια «ταινία να περιμένεις» και αναμφίβολα η εταιρία Wild Bunch που έχει αναλάβει τις πωλήσεις του φιλμ θα ξεκινήσει το φεστιβάλ με μια ουρά αγοραστών έξω απο τα γραφεία της.

Εκείνο το φιλί κοσμεί (δικαιολογημένα) και την πρώτη αφίσα του φιλμ ενώ και οι υπόλοιπες φωτογραφίες που δόθηκαν μόλις στη δημοσιότητα από τα γυρίσματα ή την ταινία, συνεχίζουν να ερεθίζουν το ενδιαφέρον.

Το φιλμ του Ντε Πάλμα, είναι ρημέικ της ταινίας του Αλέν Κορνό «Η Αντίζηλος» ένα γεμάτο σεξουαλική ένταση και γυναικεία αντιζηλία θρίλερ, κι αυτή είναι η επίσημη σύνοψη που διαβάζουν οι υποψήφιοι διανομείς του φιλμ στις Κάννες

Ερωτικό θρίλερ στην παράδοση του ‘Dressed to Kill’ και του ‘Βασικού Ενστικτου’, η ταινία ‘Passion’ του Μπράιαν ντε Πάλμα αφηγείται την ιστορία μια μοιραίας μάχης εξουσίας ανάμεσα σε δυο γυναίκες, στον ανταγωνιστικό κόσμο των πολυεθνικών.

Η Κριστίν έχει την έμφυτη κομψότητα και άνεση που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που διαθέτουν χρήμα και δύναμη. Αθώα, όμορφη και ευάλωτη, η γεμάτη θαυμασμό προστατευόμενή της, η Ιζαμπέλ, είναι γεμάτη πρωτότυπες ιδέες που η Κριστίν κλέβει χωρίς ενδοιασμούς. Αλλωστε, οι δυο τους είναι στην ίδια ομάδα… Η Κριστίν απολαμβάνει ν’ ασκεί την εξουσία της πάνω στη νεότερη γυναίκα, να την οδηγεί, ένα βήμα τη φορά, όλο και πιο βαθειά σ’ ένα παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης, επιβολής και ταπείνωσης.

Αλλά όταν η Ιζαμπέλ βρεθεί στο κρεβάτι μ’ έναν από τους εραστές της Κριστίν, ο πόλεμος ξεσπά. Τη νύχτα του φόνου, η Ιζαμπέλ παρακολουθεί μια παράσταση μπαλέτου, ενώ η Κριστίν λαμβάνει μια πρόσκληση για ερωτικά παιχνίδια. Από ποιον; Η Κριστίν λατρεύει τις εκπλήξεις. Γυμνή, πηγαίνει να συναντήσει τον μυστηριώδη εραστή που την περιμένει στην κρεβατοκάμαρα

Περισσότερα, προς το παρόν στις φωτογραφίες που ακολουθούν...