Φεστιβάλ / Βραβεία

Οscars 2018: Οταν τα βραβεία ευχαριστούν εμάς, τους θεατές!

στα 10

Και το κάνουν έμπρακτα, με τον Τζίμι Κίμελ και μια ομάδα σταρ να πετάγονται από to Dolby Theatre στο Chinese Theatre διακόπτοντας την προβολή για να μοιράσουν γλυκάκια και hot dogs!

Οscars 2018: Οταν τα βραβεία ευχαριστούν εμάς, τους θεατές!

«Ευχαριστήσαμε πολλούς ανθρώπους απόψε» είπε από σκηνής κάποια στιγμή στην διάρκεια της τελετής ο Τζίμι Κίμελ. «Παραγωγούς, σκηνοθέτες -το Μεξικό πήρε πολλά ευχαριστώ! Κι όλοι τα άξιζαν. Πολλοί από εσάς δεν θα ήσασταν εδώ χωρίς τους ανθρώπους που ευχαριστήσατε».

Διαβάστε ακόμη: Βραβεία Οσκαρ 2018: Νικητής η «Μορφή του Νερού» και η... διαφορετικότητα

«Εν τούτοις, υπάρχει μια ακόμη ομάδα από ανθρώπους που αξίζουν το ευχαριστώ μας και μάλιστα ακόμη περισσότερο αφού χωρίς αυτούς κανείς από εμάς δεν θα ήταν εδώ. Κι έτσι θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πάνε να δουν τις ταινίες που κάνετε. Απόψε ευχαριστούμε το κοινό που πάει σινεμά».

Oscars 2018 thanking the audience 607

Δείτε ακόμη: Η 90ή Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ με τον τρόπο του Flix

Και κάπως έτσι, μαζί με μια ομάδα από ηθοποιούς που προσφέρθηκαν, ανάμεσα τους ο Μάρκ Χάμιλ, η Γκαλ Γκαντότ, η Λουπίτα Νιόνγκ'ο, η Μάργκο Ρόμπι πήγαν ως το διπλανό TCL Chinese Theatre, διακόπτοντας μια preview προβολή του «A Wrinkle in Time». Κι όπως μπορείτε να φανταστείτε, κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για την αναστάτωση.

Δείτε το χαριτωμένο βίντεο πιο κάτω


Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ

Η 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά στις 4 (προς ξημερώματα 5) Μαρτίου από το COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο και από το COSMOTE CINEMA 2HD, με σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Η τελετή θα προβληθεί με υπότιτλους τη Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Ως τότε, μη χάσεις 85 οσκαρικά αριστουργήματα που σε περιμένουν στο αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, για να απολαμβάνεις όλο το μήνα τη μαγεία των OSCAR.