Buzz

«Οι παράνομοι δεν θέλουν να πιαστούν, οι μπάτσοι δεν θέλουν να τους πιάσουν»: επίσημο τρέιλερ για τον «Αδικο Κόσμο»

στα 10

Λίγες εβδομάδες πριν την έξοδο του στις ελληνικές αίθουσες, το επίσημο τρέιλερ του «Αδικου Κόσμου» του Φίλιππου Τσίτου εξηγεί γιατί ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξεις τον κόσμο, είναι να τον φτιάξεις από την αρχή!

«Οι παράνομοι δεν θέλουν να πιαστούν, οι μπάτσοι δεν θέλουν να τους πιάσουν»: επίσημο τρέιλερ για τον «Αδικο Κόσμο»

Ο,τι χωρίζει και κυρίως ό,τι ενώνει τους ήρωες του «Αδικου Κόσμου» του Φίλιππου Τσίτου είναι η αναζήτηση ενός χαμένου προ πολλού αισθήματος δικαιοσύνης. Αστεία πράγματα, θα πείτε, σε μια εποχή και έναν κόσμο που γυρίζει αμετανόητα γύρω από το άδικο.

Κι, όμως, ο Σωτήρης θα κάνει τα πάντα για αντιστρέψει τους κανόνες, με όπλο τον έρωτα και ένα πείσμα πως, όποια κι αν είναι η φορά των πραγμάτων, υπάρχει πάντοτε μια στιγμή και ένα μέρος στο οποίο μπορείς να νιώσεις έτοιμος για όλα...

Εχοντας τιμηθεί ήδη με δύο βραβεία στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν (σκηνοθεσίας για τον Φίλιππο Τσίτο και Ανδρικού Ρόλου για τον Αντώνη Καφετζόπουλο) και συνεχίζοντας τα ταξίδια του στα φεστιβάλ του κόσμου (συμμετοχή στο τμήμα Spectrum του Διεθνούς Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, επίσημο άνοιγμα στο Φεστιβάλ του Γκέτεμποργκ, συμμετοχή στο Φεστιβάλ της Τεργέστης), ο «Αδικος Κόσμος» φτάνει στην Ελλάδα στις 2 Φεβρουαρίου και το μόνο που ζητάει από εσάς είναι να πιστέψετε αμαχητί στον αφοπλιστικό ρομαντισμό του.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και διαβάστε περισσότερα για τον «Αδικο Κόσμο»