Buzz

Οι Flaming Lips βάζουν την Ερικα Μπαντού στην μπανιέρα...

στα 10

Σε ένα βίντεο κλιπ που αναρωτιόμαστε για πόσο καιρό θα κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερο, οι Flaming Lips πείθουν την Ερικα Μπαντού να γδυθεί, τραγουδώντας το «The First Time Ever I Saw Your Face» της Ρομπέρτα Φλακ.

Οι Flaming Lips βάζουν την Ερικα Μπαντού στην μπανιέρα...

Μέρος των τελευταίων συνεργασιών τους για τις ανάγκες του «Flaming Lips and Heady Fwends» που κυκλοφόρησε με αφορμή το πρόσφατο Record Store Day, οι πάντοτε «πειραματικοί» Flaming Lips όχι μόνο έπεισαν την Ερικα Μπαντού να τραγουδήσει το «The First Time Ever I Saw Your Face» της Ρομπέρτα Φλακ (που στην αρχή δεν ήθελε καθόλου θεωρώντας πως πρόκειται για ιεροσυλία), αλλά και να συμμετάσχει στα γυρίσματα ενός αυστηρά ακατάλληλου βίντεο κλιπ που συνοδεύει την εξαιρετική διασκευή τους και ήδη προκαλεί αντιδράσεις.

Σκηνοθετημένο από τον μόνιμο συνεργάτη των Flaming Lips, Τζορτζ Σαλίσμπουρι, το βίντεο είναι υπέρ του δέοντος αναλυτικό ως προς την απεικόνιση της γυμνής Ερικα Μπαντού μέσα σε μια μπανιέρα. Μόνο που η πραγματικότητα κρύβει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

Τα απόκρυφα της Ερικα Μπαντού που γίνονται η πέτρα του σκανδάλου στο βίντεο, αλλά και οι φωτογραφίες που λίγο νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει από τον ίδιο τον Γουέιν Κόιν των Flaming Lips ανήκουν σε μια άλλη γυναίκα, όπως δήλωσε η ίδια η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Twitter: «Οι γυμνές φωτογραφίες ανήκουν στην πανέμορφη Ναιρόκ, την μικρότερη αδερφή μου. Είμαστε ίδιες».

Αυτή, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπαντού εμφανίζεται γυμνή για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ αφού το 2010 είχε γδυθεί τελείως για ένα γύρισμα του βίντεο του τραγουδιού της «Window Seat».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με την απαραίτητη ένδειξη «ακατάλληλο».

Tags: FLAMING LIPS