Buzz

Ο Ρίκι Τζερβέιζ επιστρέφει στο «The Office». Και είναι όσο αστείος περιμένατε.

στα 10

Δέκα χρόνια μετά το (άδοξο) τέλος του αυθεντικού βρετανικού «The Office», ο Ρίκι Τζερβέις ανασταίνει την περσόνα του Ντέιβιντ Μπρεντ για ένα μικρό δεκάλεπτο βίντεο. Τόσο αστείο όσο δεν είχαμε καμία αμφιβολία.

Ο Ρίκι Τζερβέιζ επιστρέφει στο «The Office». Και είναι όσο αστείος περιμένατε.

Το «Τhe Office Revisited» διαρκεί δέκα λεπτά και γυρίστηκε για τις ανάγκες της Red Nose Day, του τηλεμαραθωνίου που οργανώνει ετήσια ο οργανισμός Comic Relief στο BBC συγκεντρώνοντας χρήματα για την αντιμετώπιση της πείνας στην Αιθιοπία.

H επιστροφή του Ντέιβιντ Μπρεντ (του ρόλου που έκανε σταρ τον Ρίκι Τζερβέις πίσω στο 2001, πριν αναλάβει δράση ο Στιβ Καρέλ στο αμερικανικό ριμέικ), όμως, τον βρίσκει πλέον ως μουσικό μάνατζερ «έναν τοπικό Σάιμον Κάουελ», όπως ο ίδιος το περιγράφει στο βίντεο, να ασχολείται με έναν μαύρο ράπερ με επίκεντρο το... ρέγκε χιτ «Equality Street» για το οποίο γυρίστηκε και βίντεο κλιπ.

Γυρισμένο στο ίδιο (ντοκιμαντερίστικο) ύφος του «Τhe Office» και με έναν Ρίκι Τζερβέιζ που μπορεί πλέον να περιφέρεται ως ένας από τους μεγαλύτερους κωμικούς της εποχής μας, το «Τhe Office Revisited» ίσως να είναι και μια υπόσχεση πως ο νέος Ντέιβιντ Μπρεντ ήρθε η ώρα να επιστρέψει. Ακόμη κι αν όχι, μας αρκούν και δέκα λεπτά από τη ζωή του...

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το «Τhe Office Revisited» και πιο κάτω το μουσικό βίντεο του «Equality Street».



Διαβάστε ακόμη: