Buzz

Ο Κρίστοφερ Νόλαν μαζεύει αστέρια για το «Interstellar»

στα 10

Δεν είναι απλώς ότι είναι επώνυμοι: μάς αρέσει ο συνδυασμός! Ο Κρίστοφερ Νόλαν είναι έτοιμος να βάλει τον κυνισμό του Μάικλ Κέιν και τη φρεσκάδα της Τζέσικα Τσαστέιν στο ίδιο πλάνο.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν μαζεύει αστέρια για το «Interstellar»

Το «Interstellar» ήταν ένα πρότζεκτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ: είχε ξεκινήσει να το διερευνά, μαγεμένος από τις θεωρίες του φυσικού Κιπ Σ. Θορν που εξηγούσαν ότι στο διάστημα υπάρχουν πραγματικές δίοδοι που επιτρέπουν τα ταξίδια στο χρόνο. Ο Σπίλμπεργκ ανέθεσε στον Τζόναθαν Νόλαν, αδελφό και σταθερό συνεργάτη του Κρίστοφερ, να γράψει το σενάριο της ταινίας, αλλά γρήγορα αποχώρησε για άλλες περιπέτειες. Ο Κρίστοφερ Νόλαν αποφάσισε ότι αυτή θα είναι η νέα του ταινία, ξανάγραψε το σενάριο μαζί με τον Τζόναθαν κι είναι έτοιμος για απογείωση (διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ).

Τα σίγουρα ονόματα για το καστ της ταινίας είναι, προς το παρόν, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ – ο οποίος μετά το «Magic Mike» βλέπει την καριέρα του να εκτοξεύεται ξανά και καλλιτεχνικά, με το «Mud» και το «Wolf of Wall Street» - αλλά και η Αν Χάθαγουεϊ, βραβευμένη πλέον με Οσκαρ, έμπειρη για το τι εστί Κρίστοφερ Νόλαν μια και υπήρξε η δική του Κατγούμαν στο «Dark Knight Rises».

Οι σημερινές φήμες θέλουν δυο ακόμα ηθοποιούς να προστίθενται στο καστ, σ’ ένα… αληθινό ταξίδι στο χωροχρόνο: ο «ώριμος» Μάικλ Κέιν που έχει μαζέψει σοφία και διατηρεί το κόκνεϊ βρετανικό στιλ του και η ολόφρεσκη Τζέσικα Τσαστέιν που συνεχίζει τις εξαιρετικές της επιλογές καριέρας.

Μάλιστα, ο Μάικλ Κέιν είναι προφανές ότι γίνεται σιγά-σιγά η μασκότ του Κρίστοφερ Νόλα, μια και αυτή θα είναι η έκτη συνεργασία ηθοποιού και σκηνοθέτη, μετά την τριλογία του Μπάτμαν, το «Inception» και το «Prestige».