Buzz

«Now You See Me»: εκτός από μαγικά κόλπα, δείτε κι 6 κλιπ από την ταινία

στα 10

Λας Βέγκας, ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ που μεγάλωσε, θαυματουργοί ταχυδακτυλουργοί, εγκλήματα και Ρομπέν των Δασών: τα έξι κλιπ από το «Now You See Me» είναι έτοιμα να... μάς μαγέψουν!

Flix Team
«Now You See Me»: εκτός από μαγικά κόλπα, δείτε κι 6 κλιπ από την ταινία

Το «Now You See Me» που φιλοδοξεί να μας παρασύρει σε μία αλά «Ocean's 11» γεμάτη αδρεναλίνη περιπέτεια στην οποία θα είμαστε ξεκάθαρα με τους «κακούς» (μία συμμορία μάγων που κλέβουν τράπεζες και σκορπίζουν τα κλοπιμαία στον απλό κόσμο) έχει, πρώτα από όλα ένα γερό καστ: Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο, Γούντι Χάρελσον, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν, Αϊλα Φίσερ, Μελανί Λοράν.

Ακόμα περισσότερο, όμως, μοιάζει να συνδυάζει την παλιά καλή συνταγή της «μαγείας» (τη σεναριακή σπαζοκεφαλιά του «πώς το κάνουν;», την μπαίνει σε διαδικασία να λύσει το κοινό) με αυτήν τη στάση «Ρομπέν των Δασών» απέναντι στην παγκόσμια οικονομική κρίση: «Ολοι έχετε υποφέρει από την κρίση: χάσατε τις δουλειές σας, σάς πήραν τα σπίτια. Απόψε θα πάρετε πίσω ένα μερίδιο από όσα σας έκλεψαν οι τράπεζες...»

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λουί Λετεριέ («Clash of the Titans») και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI καταδιώκει τους «Τέσσερις Αναβάτες», τη σπουδαιότερη ομάδα ταχυδακτυλουργών στον κόσμο, οι οποίοι επιτυγχάνουν απίστευτες ληστείες, με θύματα πάντα διεφθαρμένους επιχειρηματίες και μοιράζουν τα λάφυρα στους θεατές τους, ενώ βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον νόμο.

Για να… μπείτε στο κόλπο, δείτε παρακάτω έξι μονταρισμένα κλιπ με σκηνές απρόσμενα… μαγικές!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Now You See Me» και δείτε το τρέιλερ.