Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν συγκινεί, αφιερώνοντας στα παιδιά που σκοτώθηκαν στο Πάρκλαντ

στα 10

O ευχαριστήριος λόγος της Eleven του «Stranger Things» στα βραβεία Nickelodeon Kids’ Choice Awards ήταν ακόμη μια δυνατή φωνή εναντίον της οπλοκατοχής στην Αμερική.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν συγκινεί, αφιερώνοντας στα παιδιά που σκοτώθηκαν στο Πάρκλαντ

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δεν ήταν στο δρόμο το Σάββατο, συμμετέχοντας στη δυναμική κινητοποίηση του March for Our Lives σε κάθε άκρη της Αμερικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στήριξε με τον καλύτερο τρόπο το σκοπό της που δεν ήταν άλλος από το να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη εναντίον της ελεύθερης οπλοκατοχής, με αφορμή τα τραγικά γεγονότα των θανάσιμων πυροβολισμών στα πανεπιστήμια, τα σχολεία και τους δημόσιους χώρους σε όλη τη χώρα.

Η Eleven του «Stranger Things» βρέθηκε στα Nickelodeon Kids’ Choice Awards, όπου κέρδισε το βραβείο της Αγαπημένης Τηλεοπτικής Ηθοποιού, φορώντας ένα τζιν πουκάμισο που στην πλάτη του έγραφε τα ονόματα των 17 παιδιών που σκοτώθηκαν στο Πάρκλαντ τον προηγούμενο μήνα.

Millie Bobby

Millie Bobby

Στον ευχαριστήριο λόγο της αφιέρωσε στα παιδιά που χάθηκαν και ευχήθηκε αλλαγή: «Είμαι προνομιούχα να έχω φωνή που μπορεί να ακουστεί και φωνή που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω μια θετική διαφορά και να βοηθήσω στο να αλλάξουν τα πράγματα.»

Δείτε εδώ ολόκληρο τον ευχαριστήριο λόγο της Μίλι Μπόμπι Μπράουν:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: Tο Χόλιγουντ στηρίζει το March for Our Lives