Buzz

Μαύροι σαν το κάρβουνο! Νέα φωτογραφία (και αφίσα) από το «Hunger Games»

στα 10

Ο Μάρτιος πλησιάζει και η ανυπομονησία για το «Hunger Games» τροφοδοτείται με, ελαφρώς απογοητευτικά, προωθητικά υλικά.

Μαύροι σαν το κάρβουνο! Νέα φωτογραφία (και αφίσα) από το «Hunger Games»

Το Entertainment Weekly δημοσίευσε σε αποκλειστικότητα μια ακόμα φωτογραφία από το επερχόμενο «Hunger Games», την ταινία της οποίας το μεγαλύτερο στοίχημα είναι το πώς θα μεταφέρει στην οθόνη τον φαντασμαγορικό κόσμο της φαντασίας των μυθιστορημάτων της Σούζαν Κόλινς.

Σε αυτήν εδώ τη φωτογραφία, ο Σίνα, τον οποίο υποδύεται ο Λένι Κράβιτς, ετοιμάζει την Κάτνις και τον Πίτα για την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, με κοστούμια που αποτυπώνουν το μαύρο του βάθους της γης και θα μεταμορφωθούν στην πορεία στο κατακόκκινο της φλόγας.

Ο σκηνοθέτης Γκάρι Ρος εξηγεί: «Αυτή είναι μια από τις στιγμές όπου ο ήρωας του Σίνα συντονίζεται με τη δημιουργικότητα των κοστουμιών της ενδυματολόγου μας, Τζουντιάνα Μακόφσκι (υποψήφια στο παρελθόν για δύο Οσκαρ για ταινίες επίσης του Γκάρι Ρος, το «Pleasantville» και το «Seabiscuit»). Ο Σίνα προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι που παραπέμπει στον Τομέα 12, τον κόσμο των ανθρακωρύχων, αλλά με μια φρέσκια, τολμηρή ματιά. Ετσι η Τζουντιάνα επέλεξε ένα μαύρο υλικό γεμάτο αντανακλάσεις, το οποίο γυαλίζει σαν το κάρβουνο ή το γραφίτη και είναι ιδανικό για την παρέλαση όπου η Κάτνις θα μετατραπεί στο Φλεγόμενο Κορίτσι.»

Κι εμείς δε βλέπουμε την ώρα για το «Hunger Games», αλλά ομολογουμένως τα μέχρι τώρα κοστούμια μοιάζουν λιγότερο με τις εικόνες του μυθιστορήματος φαντασίας και περισσότερο με καλάθι στην Αθηνάς.

Δείτε τη φωτογραφία, μαζί και την πιο πρόσφατη αφίσα, στο gallery.

Διαβάστε τα πάντα για τους «Αγώνες Πείνας» εδώ και μετρήστε αντίστροφα το χρόνο.