Buzz

Και δεύτερη βιογραφία για τον Τζεφ Μπάκλεϊ

στα 10

Ανακαλύπτοντας την κινηματογραφική αξία του Τζεφ Μπάκλεϊ, το Χόλιγουντ ετοιμάζει όχι μία αλλά δύο βιογραφίες για τον αδικοχαμένο γιο του Τιμ Μπάκλεϊ.

Και δεύτερη βιογραφία για τον Τζεφ Μπάκλεϊ
Ριβ Κάρνεϊ: Από τον Spider-Man στον Τζεφ Μπάκλεϊ

Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφωνήσει (μάλλον αρνητικά) μπροστά στην επιλογή του Ντον Χάμφρεϊ (του «Gossip Girl») για να υποδυθεί τον Τζεφ Μπάκλει στο «Greetings from Tim Buckley», μια βιογραφία των πρώτων βημάτων του τραγουδοποιού και της ιδιόμορφης σχέσης με τον θρυλικό πατέρα του.

Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες για το «Greetings from Tim Buckley»

Τώρα ανακοινώθηκε όμως και μια δεύτερη βιογραφία του Τζεφ Μπάκλεϊ, αυτή τη φορά από τον σκηνοθέτη του «Welcome to the Rileys» Τζέικ Σκοτ που ακόμη δεν έχει τίτλο αλλά έχει...πρωταγωνιστή. Αυτός θα είναι ο Ριβ Κάρνεϊ, ο Πίτερ Πάρκερ του θεατρικού «Spider-Man: Turn Off the Dark».

Αυτό που κάνει τη δεύτερη αυτή βιογραφία να διαφέρει είναι το γεγονός πως το «Greetings from Tim Buckley» δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των τραγουδιών του Μπάκλεϊ.

Το σενάριο της ταινίας του Σκοτ υπογράφει ο Ράιαν Τζάφε, ο οποίος βασίστηκε στο βιβλίο «Dream Brother: The Lives and Music of Jeff and Tim Buckley» ενώ στην παραγωγή εμπλέκεται και η μητέρα του Τζεφ Μπάκλεϊ. Ο Σκοτ δηλώνει ενθουσιασμένος για την επιλογή του Κάρνεϊ λέγοντας πως διαθέτει «τον τέλειο συνδυασμό της μουσικής ιδιοφυίας, της μελαγχολικής χάρης, της εξυπνάδας και της ευαισθησίας που χρειάζεται κάποιος για να υποδυθεί τον Τζεφ».

Παραμένουμε επιφυλακτικοί μέχρι νεωτέρας...