Buzz

Η Νάταλι Πόρτμαν παίρνει τ' όπλο της στο - επιτέλους - τρέιλερ για το «Jane Got a Gun»

στα 10

Μετά από περιπέτειες που λίγο κόστισαν να ακυρώσουν την παραγωγή του, το «Jane Got a Gun» είναι έτοιμο και έχει τρέιλερ που... πυροβολεί κέντρο.

Η Νάταλι Πόρτμαν παίρνει τ' όπλο της στο - επιτέλους - τρέιλερ για το «Jane Got a Gun»

To «Jane Got a Gun» υπήρξε προσωπικό πρότζεκτ της Νάταλι Πόρτμαν - και στην πραγματικότητα η ίδια ήταν η μόνη που έμεινε σταθερή σε μια προβληματική παραγωγή που με απανωτές αποχωρήσεις και αντικαταστάσεις έκανε το φιλμ που αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πρώην εραστή της, για να διασώσει τη φάρμα της και τον τραυματισμένο άντρα της που απειλούνται από τη συμμορία του συζύγου. να μοιάζει με το γεφύρι της Αρτας, τοποθετημένο στην Αγρια Δύση.

Για να θυμηθούμε, συνοπτικά, τις περιπέτειες στη δημιουργία του φιλμ, αρχικά τον εραστή θα υποδυόταν ο Μάικλ Φασμπέντερ, απέναντι στον «συμμορίτη» Τζόελ Ετζερτον. Επειτα ο Φασμπέντερ αποχώρησε από το πρότζεκτ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ο Ετζερτον ανέλαβε το ρόλο του εραστή. Την άδεια θέση του αρχηγού της συμμορίας κάλυψε ο Τζουντ Λο. Μόνο που λίγο αργότερα, η σκηνοθέτης της ταινίας, η Λιν Ράμσεϊ, έφυγε την πρώτη μέρα του γυρίσματος! Στη θέση της ήρθε ο Γκάβιν Ο’ Κόνορ (του «Warrior»), αλλά την ταινία παράτησε και ο Τζουντ Λο που είχε δεχτεί να συμμετάσχει μόνο χάρη στη Ράμσεϊ. Το ρόλο του κακού συμμορίτη πήρε για λίγο ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος όμως επίσης αποχώρησε μια και η ταινία πια είχε καθυστερήσει πολύ και η παραγωγή κατέληξε (αφού μεσολάβησε και το όνομα του Νόα Εμεριχ) στον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της προβληματικής παραγωγής του «Jane Got a Gun»

Jane Got a Gun Poster

Ετσι η ταινία που ξεκίνησε το 2011 και είχε ημερομηνία εξόδου το καλοκαίρι του 2014, είναι πλέον έτοιμη και ένα τρέιλερ της γαλλικής διανομής μάς παρουσιάζει τις πρώτες σκονισμένες εικόνες της. Εκτός απροόπτου (βλ. προβληματική παραγωγή), όλα δείχνουν όχι μόνο στη θέση τους, αλλά και αρκετά έντονα - από τις ερμηνείες των Ετζερτον και ΜακΓκρέγκορ μέχρι την πρωτοκαθεδρία της Νάταλι Πόρτμαν σε ένα μετα-φεμινιστικό μανιφέστο στη συσκευασία ενός γουέστερν.


Δείτε εδώ και ένα ακόμη τρέιλερ του «Jane's Got a Gun»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: