Buzz

Η Τζέιν Φόντα και η Βαϊόλα Ντέιβις μιλούν για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα (ηθοποιός) σήμερα

στα 10

Μέρος της σειράς των υπέροχων βίντεο του Variety με τίτλο «Actors on Actors», η Τζέιν Φόντα μιλάει με την Βαϊόλα Ντέιβις για τους ρόλους τους στην αμερικανική τηλεόραση και τις υπέροχες... ηλικίες τους.

Η Τζέιν Φόντα και η Βαϊόλα Ντέιβις μιλούν για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα (ηθοποιός) σήμερα

Η μία παίζει μια γυναίκα που χωρίζει μετά από 30 χρόνια γάμου και προσπαθεί να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή με κωμικό timing στο «Grace & Frankie». Η άλλη παίζει την πιο εμβληματική καθηγήτρια εγκληματολογίας των τελευταίων (τηλεοπτικών) χρόνο στο «How to Get Away With Murder».

Δείτε ακόμη: Actors on Actors: δείτε ολόκληρες τις συνεντεύξεις των ηθοποιών της χρονιάς!

Jane Fonda Viola Davis 607

Τους χωρίζουν περίπου δύο γενιές, αλλά και οι δύο επιμένουν πως αυτό που τους ενδιέφερε στις πρόσφατες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις - που σύντομα θα τις βρουν και υποψήφιες για Emmy - ήταν να δείξουν πως υπάρχουν ρόλοι για τις γυναίκες στα 50 και στα κοντά 80 και πως αυτό μπορεί να είναι το μεγαλύτερο επιχείρημα για τη μεγάλη συζήτηση γύρω από τη θέση των γυναικών στη βιομηχανία.

Τα 11 λεπτά ανάμεσα στην Τζέιν Φόντα και τη Βαϊόλα Ντέιβις βλέπονται νερό, με απίστευτο θαυμασμό για δύο μεγάλες κυρίες του κόσμου του θεάματος και με προσοχή για τα μαθήματα ζωής και καριέρας που κρύβονται στα λόγια τους.

Τις απολαμβάνετε εδώ:


Διαβάστε ακόμη: