Buzz

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φαν του «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε; Ο Τζέιμς Κάμερον!

στα 10

«Το Hugo έχει την καλύτερη 3D φωτογραφία που έχω δει ποτέ» αναφωνεί γενναιόδωρα ο Τζέιμς Κάμερον στον εμβρόντητο Μάρτιν Σκορσέζε. Δείτε το βίντεο όπου οι δύο σπουδαίοι σκηνοθέτες συζητούν την δύναμη που έχει το νέο κινηματογραφικό εργαλείο που λέγεται 3D.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φαν του «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε; Ο Τζέιμς Κάμερον!
Τζέιμς Κάμερον, Μάρτιν Σκορσέζε και η σημασία να είσαι κινηματογραφικά τρισδιάστατος...

Σ' ένα promotional video για την τεχνολογία του 3D (γιατί το Χόλιγουντ ένιωσε την ανάγκη να προμοτάρει το 3D ίσως είναι το πραγματικό θέμα), ο Τζέιμς Κάμερον συζητά με τον Μάρτιν Σκορσέζε τη χρήση του στο «Hugo».

«Εκανες μία ταινία για την μαγεία του σινεμά και την έκανες... μαγική!» λέει στον ξαφνιασμένο συνομιλητή του. Κι ο Σκορσέζε ομολογεί ότι το 3D του έδωσε μία ακόμα δυνατότητα για να απογειώσει κάθε πλάνο, κάθε σύνθεση, κάθε στήσιμο της κάμερας. «Για μένα το 3D ήταν απαραίτητο, γιατί η ίδια η ιστορία μου βασίζεται πολύ στο χώρο - στο βάθος, στο περιβάλλον του σιδηροδρομικού σταθμού, στο εσωτερικό του ρολογιού. Δεν υπάρχει περιορισμός στη θεματολογία για να γυρίσεις μία ταινία σε 3D. Ακόμα και Σαίξπηρ μπορείς να κάνεις τρισδιάστατα. Μιλάω σοβαρά. Αλλά δεν σας λέω «κάντε το οπωσδήποτε»!»

«Το 'Hugo' διαθέτει την καλύτερη 3D φωτογραφία που έχω δει!» ομολογεί ο Κάμερον, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόφασή του να επανακυκλοφορήσει τον «Τιτανικό» σε 3D. «Και το χρησιμοποιείς όπως θα έπρεπε: σαν να έχεις ένα ακόμα χρώμα στην παλέτα σου για να ζωγραφίσεις το έργο σου...»

Διαβάστε περισσότερα για το Hugo:

Νέο trailer για τον «Hugo»

O Μάρτιν Σκορσέζε παρουσιάζει το «Hugo» σε προβολή - έκπληξη!

Τρέιλερ για το «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε

Αυτό το Οσκαρ ποιος θα το πάρει;