Buzz

«Imagine»… μια ταινία με Αλ Πατσίνο, Τζούλιαν Μουρ, Τζέρεμι Ρένερ και το πνεύμα του Τζον Λένον!

στα 10

Με τέτοιο καστ και τέτοιον σεναριογράφο, υπάρχει ακόμα και η πιθανότητα η αγάπη να επικρατήσει σε όλον τον κόσμο!

«Imagine»… μια ταινία με Αλ Πατσίνο, Τζούλιαν Μουρ, Τζέρεμι Ρένερ και το πνεύμα του Τζον Λένον!

Ο Αλ Πατσίνο είναι ένας ροκ σταρ των ‘70ς, με την απαραίτητη δόση παρακμής σε προχωρημένη ηλικία, ο οποίος όμως εξακολουθεί να γεμίζει στάδια στις συναυλίες του και να έχει την πιο ωραία γυναίκα δίπλα του, παρότι πια θα μπορούσε να είναι παππούς της.

Την ημέρα που πρόκειται να γιορτάσει τα 64α γενέθλιά του, ο ήρωας ανακαλύπτει ένα γράμμα που δεν παραδόθηκε ποτέ, γραμμένο στον 19χρονο εαυτό του, από τον ίνδαλμά του, τον Τζον Λένον. Αυτή η επιστολή από το παρελθόν αλλάζει την κοσμοθεωρία του: ο ροκ σταρ αποφασίζει να σταματήσει το μουσικό ξεπούλημα και να ξαναθυμηθεί τη μουσική που τον ενέπνεε όταν ήταν μικρός και άσημος.

Ταυτόχρονα, προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον 40χρονο γιο του που στην ουσία δε γνώρισε ποτέ – κι ας έχει τη μορφή του Τζέρεμι Ρένερ! Ο ήρωας εγκαθίσταται σ’ ένα μικρό ξενοδοχείο στο Νιου Τζέρσεϊ και γίνεται φίλος με την ιδιοκτήτρια – Τζούλιαν Μουρ. Η ελπίδα του, πια, είναι να επιβεβαιώσει ότι το μήνυμα του Τζον Λένον, ότι το μόνο που έχει σημασία είναι η αγάπη, μπορεί τελικά να έχει μια δόση αλήθειας!

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Νταν Φόγκελμαν, περισσότερο γνωστός ως ένας από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους της εποχής μας, με την υπογραφή του στα «Cars», «Bolt» και «Tangled» της Ντίσνεϊ, στα προσεχή «Guilt Trip» με τον Σεθ Ρόγκεν και την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και «Last Vegas» με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν και Μάικλ Ντάγκλας, αλλά και στο «Crazy, Stupid, Love.», ενώ έχει γράψει και το σενάριο για το καινούριο sitcom του ABC, «The Neighbours». Μάλιστα, ο Φόγκελμαν είχε αρχικά πουλήσει το σενάριο του «Imagine» στη Warner Bros. έναντι 3 εκ. δολαρίων, αλλά τελικά η ταινία θα γίνει ως ανεξάρτητη παραγωγή.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2013 και ο Νταν Φόγκελμαν δηλώνει πανευτυχής για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο: «Κάθε σεναριογράφος έχει το ‘ένα και μοναδικό σενάριό του’, εκείνο που αγαπά τόσο πολύ που διστάζει να το δώσει σε κάποιον άλλον για να το υλοποιήσει. Για μένα, αυτό το σενάριο είναι το ‘Imagine’. Και μόνο που ο Αλ Πατσίνο κράτησε στα χέρια του μια δική μου δουλειά, ήταν αρκετό. Το ότι το διάβασε και θα πρωταγωνιστήσει… είναι πέντε βήματα πιο πέρα από τις πιο ψηλές μου ελπίδες. Και τώρα που η Τζούλιαν Μουρ και ο Τζέρεμι Ρένερ μπήκαν στο καστ, η ταινία ξεπερνά τα όνειρά μου. Τις τελευταίες βδομάδες κρύβομαι στο σπίτι μου, γιατί φοβάμαι ότι αν με δει κάποιος, θα με τσιμπήσει και θα ξυπνήσω. Θα κάνουμε μια εκπληκτική, ιδιαίτερη ταινία.»

Προς το παρόν, ανυπομονούμε να δούμε τον Αλ Πατσίνο στη βιογραφία του Φιλ Σπέκτορ, την Τζούλιαν Μουρ στο καινούριο «Carrie» κι απολαμβάνουμε τον Τζέρεμι Ρένερ στο «The Bourne Legacy» που προβάλλεται τώρα στους κινηματογράφους.