Buzz

«I don’t do that anymore». Πρώτο τρέιλερ για την κινηματογραφική «Veronica Mars»

στα 10

Οχι πια promos και sneak peeks: το «Veronica Mars: The Movie» έχει κανονικό τρέιλερ, με αποκαλύψεις, έγκλημα και reunion!

«I don’t do that anymore». Πρώτο τρέιλερ για την κινηματογραφική «Veronica Mars»

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπο να ξεκινήσουμε τη χρονιά: 9 μήνες αφότου ανακοινώθηκε πως η κινηματογραφική ταινία «Veronica Mars» πέτυχε και το στόχο της στην crowdfunding καμπάνια του Kickstarter, ικανοποιώντας την επιθυμία των θαυμαστών της τηλεοπτικής σειράς για ένα κινηματογραφικό comeback, το «Veronica Mars: The Movie» έχει τρέιλερ, 2 λεπτών και κάτι, γεμάτο γνώριμα πρόσωπα που ανυπομονούμε να ξανασυναντήσουμε κι εξελίξεις γεμάτες σασπένς.

Τι μαθαίνουμε από το νέο αυτό, regular trailer, που ήρθε ως έκπληξη τις πρώτες μέρες του 2014; Οτι η Βερόνικα Μαρς έχει εγκαταλείψει τις μέρες που ήταν η πιο δαιμόνια outsider μαθήτρια – ντετέκτιβ, ζει στη Νέα Υόρκη, δουλεύει ως δικηγόρος και – έκπληξη! – είναι ζευγάρι με τον Πιζ του Κρις Λόουελ. Μόνο που το παρελθόν θα της χτυπήσει ξανά την πόρτα: ο Λόγκαν κατηγορείται (πάλι) ότι δολοφόνησε (πάλι) την κοπέλα του (πάλι) και η Βερόνικα θα υποσχεθεί απρόθυμα να βοηθήσει. Ετσι, θα επιστρέψει στο Νέπτιουν, όπου θα ξανασυναντήσει φυσικά τον μπαμπά της, αλλά και τον αστυνομικό (πάλι) Λίο και όλους τους παλιούς της φίλους και εχθρούς γιατί, συμπτωματικά, είναι οι μέρες που διοργανώνεται το reunion της τάξης της.

Με δυσκολία κρατιόμαστε μέχρι τον Μάρτιο του 2014, που η ταινία θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες. Ο Ρομπ Τόμας, δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε εβδομαδιαία στους τίτλους αρχής των επεισοδίων: Κρίστεν Μπελ, Τζέισον Ντόρινγκ, Πέρσι Νταγκς ΙΙΙ, Ράιαν Χάνσεν, Κρίστεν Ρίτερ, Τίνα Μεϊτζορίνο, Φράνσις Κάπρα, Κεν Μαρίνο και Ενρίκο Κολαντόνι. Δίπλα τους, η ταινία φέρνει ως guests την Τζέιμι Λι Κέρτις, τον Τζάστιν Λονγκ και, αν αληθεύουν οι φήμες, τον Τζέιμς Φράνκο.

Περισσότερη «Veronica Mars»