Buzz

To «Veronica Mars: The Movie» έχει τρέιλερ και δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να το δείτε...

στα 10

Στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο έκανε και τα αποκαλυπτηρία της και η «Veronica Mars», η οποία αφού έγινε το πιο πολυσυζητημένο crowdfunding πρότζεκτ της εποχής μας, είναι έτοιμη για να αφιερώσει το πρώτο της κινηματογραφικό κεφάλαιο στους εκατομμύρια θαυμαστές της.

To «Veronica Mars: The Movie» έχει τρέιλερ και δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να το δείτε...

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως η κινηματογραφική ταινία «Veronica Mars» πέτυχε και με το παραπάνω το στόχο της στην crowdfunding καμπάνια του Kickstarter, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία των θαυμαστών της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς για ένα comeback.

Το «Veronica Mars: The Movie», βρίσκεται όμως στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσής του και εκμεταλλεύτηκε το hype του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακό για να δείξει τις πρώτες εικόνες του.

Ενα μικρό βίντεο με σκηνές από τα γυρίσματα και ένα πρώτο teaser μπορεί να μην είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς ποιος θα είναι ο αντίκτυπος μιας από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του 2014, αλλά δεν χαλάει κανέναν να βλέπει ξανά την Βερόνικα Μαρς εν δράσει...

Δείτε παρακάτω το βίντεο και διαβάστε όλο το παρασκήνιο γύρω από την crowdfunding καμπάνια του «Veronica Mars: The Movie»:


Διαβάστε ακόμη: