Buzz

«Hunger Games»: μπείτε στην αρένα και κερδίστε DVD & βιβλία!

στα 10

Το Flix, η Audiovisual και οι εκδόσεις Platypus ξεκινούν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, με DVD, βιβλία και λευκώματα των «Αγώνων Πείνας». Δηλώστε συμμετοχή!

Flix Team
«Hunger Games»: μπείτε στην αρένα και κερδίστε DVD & βιβλία!

Σ’ ένα μέλλον που μοιάζει επικίνδυνα κοντινό, η πρώην Βόρεια Αμερική έχει διχαστεί από εμφύλιο πόλεμο κι έχει υποταχθεί σ’ ένα απολυταρχικό καθεστώς της φρίκης. Λέγεται Πάνεμ, κυβερνάται από τη λαμπερή πρωτεύουσα Κάπιτολ κι αποτελείται από δώδεκα Περιοχές που λειτουργούν ως τροφοδότες και υπηρετούν τον σαδιστή Πρόεδρο Σνόου. Σε ανάμνηση του εμφυλίου και σε ένδειξη υποταγής των πολιτών, κάθε χρόνο διοργανώνονται οι Αγώνες Πείνας, όπου ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από την κάθε Περιοχή, από δώδεκα μέχρι δεκαοκτώ χρόνων, κληρώνονται για να συμμετάσχουν σ’ ένα μοιραίο παιχνίδι επιβίωσης, όπου υπάρχει μόνο ένας νικητής. Οι Αγώνες είναι το μεγάλο ετήσιο πανηγύρι της Πάνεμ, με ζωντανή τηλεοπτική αναμετάδοση σαν ένα εξωφρενικά επιτυχημένο ριάλιτι. Για να διασώσει τη μικρή της αδελφή που κληρώνεται, η Κάτνις Εβερντιν, μια δυναμική, όμορφη κοπέλα με αντιδραστικό πνεύμα και ταλέντο στην τοξοβολία, προσφέρεται εθελοντικά να συμμετάσχει. Μαζί της, από την Περιοχή 12, κληρώνεται ο Πίτα, ο ζεστός και γλυκός γιος του φούρναρη. Τα δύο παιδιά γίνονται, ξαφνικά, σταρ, σε μια πορεία που έχει μία, μόνο, πιθανή κατάληξη: το θάνατο.

Αφού ικανοποίησε τους φανατικούς των βιβλίων της Σούζαν Κόλινς, έκανε το παγκόσμιο box-office να μοιάζει με αρένα θεατών (με συνολικές εισπράξεις 645 εκατομμύρια δολάρια) και μας έχει κλείσει ήδη ραντεβού για το Νοέμβριο του 2013 με το δεύτερο μέρος «Catching Fire», το «Ηunger Games» κυκλοφορεί σε DVD.

2

Kαι η Audiovisual αποφάσισε να το χαρίσει στους αναγνώστες του Flix!

Tα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ. Οι εκδόσεις Platypus, από τις οποίες κυκλοφορεί η best seller τριλογία των φουτουριστικών μυθιστορημάτων της Σούζαν Κόλινς («Αγώνες Πείνας», «Φωτιά», «Κοτσυφόκισσα»), αλλά και το έγχρωμο φωτογραφικό λεύκωμα «Ο Κόσμος των Αγώνων Πείνας» (ένας απόλυτος, πλήρως εικονογραφημένος οδηγός της Πάνεμ, με φωτογραφίες από την ταινία, παρουσίαση των ηρώων και χάρτη) ένωσαν δυνάμεις και έκαναν τα χριστουγεννιάτικα πακέτα μας ακόμα πιο πλούσια!

Αν θέλετε λοιπόν να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν το το DVD των «Αγώνων Πείνας», το βιβλίο «Αγώνες Πείνας» της Σούζαν Κόλινς και το λεύκωμα «Ο Κόσμος των Αγώνων Πείνας» (3 σε 1) στείλτε μας mail στο win@flix.gr, δηλώνοντας απαραίτητα στο θέμα τη φράση «Hunger Games» και μπείτε στην κλήρωση για το τριπλό δώρο (δείτε φωτογραφίες στο gallery)! Μην ξεχνάτε να μας γράφετε το όνομά σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail. Καλή επιτυχία!

To DVD και Blu-Ray του «Αγώνες Πείνας» κυκλοφορεί προς πώληση από την Audio Visual, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία της Σούζαν Κόλινς μπορείτε να βρείτε στο επίσημο blog των εκδόσεων Platypus.


Διαβάστε την κριτική του Flix, αλλά και τα πάντα για τους «Αγώνες Πείνας» εδώ!