Buzz

H Ελενα Μπόναμ Κάρτερ παίρνει την εκδίκησή της: δείτε την πρώτη φωτογραφία της ως Λιζ Τέιλορ

στα 10

Η παραγωγή του BBC που θέλει να αναπαραστήσει το μυθικό ζευγάρι των Ρίτσαρντ Μπάρτον - Ελίζαμπεθ Τέιλορ επιλέγοντας τους Ντόμινικ Γουεστ και Ελενα Μπόναμ Κάρτερ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχε χλευαστεί από τον διεθνή Τύπο. Η καλύτερη εκδίκηση είναι η πρώτη φωτογραφία...

H Ελενα Μπόναμ Κάρτερ παίρνει την εκδίκησή της: δείτε την πρώτη φωτογραφία της ως Λιζ Τέιλορ

Update 7 Ιουλίου: Δείτε στο τέλος του κειμένου το πρώτο τρέιλερ από το «Burton and Taylor» του Γουίλιαμ Αϊβορι, περιμένοντας την πρεμιέρα της σειράς τον Σεπτέμβριο.

Σοκ και δέος είχε ακολουθήσει την ανακοίνωση ότι και το BBC ετοιμάζει μία τηλεταινία με θέμα την θυελλώδη σχέση της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του Ρίτσαρντ Μπάρτον. Ειδικά η επιλογή της Ελενα Μπόναμ Κάρτερ ως τα μαβιά μάτια του Χόλιγουντ είχε δεχτεί καυστική κριτική από τον διεθνή Τύπο. Παρόλο που η νυν κυρία Μπάρτον υπήρξε κάποτε ένα αλαβάστρινο κορίτσι που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες εποχής, τα τελευταία 15 χρόνια έχει μεταμορφωθεί σε καρικατούρα της Νεκρής Νύφης.

Φυσικά και όλοι βιαστήκαμε να μιλήσουμε - ίσως επηρεασμένοι από την ιερόσυλη τσαπατσουλιά του «Liz and Dick». Γιατί πρώτα και πάνω από όλα, πέρα από εκκεντρικές ή εντελώς χύμα επιλογές προσωπικών εμφανίσεων, στην καθημερινότητά της ή στα κόκκινα χαλιά, η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ είναι εξαιρετική ηθοποιός. Ακόμα κι αν λίγο έχει τεμπελιάσει στην μάγισσα-μανιέρα της.

Κρύα εκδίκηση προς όλους τους αμφισβητίες η σημερινή μέρα: το BBC America κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία από την μεταμόρφωση των Ντόμινικ Γουεστ και Ελενα Μπόναμ Κάρτερ σε Μπάρτον και Τέιλορ.

1

Η 90λεπτη τηλεταινία καλείται να ρίξει το δικό της φως στον παθιασμένο έρωτα του Ρίτσαρντ Μπάρτον με την Λιζ Τέιλορ (αν υπάρχει ακόμα αφώτιστη πλευρά που δεν έχουν ανακαλύψει κάθε της λεπτομέρεια). Συγκεκριμένα, η πλοκή θα περιστρέφεται γύρω από τη διαβόητη εμφάνιση του ζευγαριού στη θεατρική παράσταση του έργου του Νόελ Κάουαρντ «Private Lives» το 1983.

Να θυμίσουμε ότι το σενάριο του «Burton and Taylor» υπογράφει ο Γουίλιαμ Αϊβορι και τη σκηνοθεσία ο Ρίτσαρντ Λάξτον. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεταφέρουμε την ιστορία του Μπάρτον και της Τέιλορ στο BBC America» δήλωσε ο παραγωγός του καναλιού Πέρι Σάιμον. «Εχουμε ένα εξαιρετικό σενάριο, έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη και δύο από τους καλύτερους Βρετανούς ηθοποιούς για να ενσαρκώσουν δύο πραγματικούς μύθους. Ανυπομονούμε για μία παραγωγή αντάξια των σπουδαίων δραμάτων στα οποία έχει παράδοση το BBC...»

Το «Burton and Taylor» θα κάνει την πρεμιέρα του στο BBC America αυτό το φθινόπωρο. Τότε θα ξέρουμε αν πρέπει να καταπιούμε εντελώς τα λόγια μας.