Buzz

Πρώτη επίσημη φωτογραφία της Λίντσεϊ Λόχαν ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ!

στα 10

Λίγο μέικ-απ, ένας καλός hair stylist, μια ελιά στο μάγουλο και να πως η Λίντσεϊ Λόχαν μοιάζει (τύπου...) στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Σε μια μεταμόρφωση που συζητείται ήδη και θα συζητηθεί ακόμη περισσότερο όταν το «Liz & Dick» του τηλεοπτικού δικτύου Lifetime ξεκινήσει να προβάλλεται...

Πρώτη επίσημη φωτογραφία της Λίντσεϊ Λόχαν ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ!

Και για να τελειώνουμε με όλη αυτήν την ιστορία, η Λίντσεϊ Λόχαν μοιάζει στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ τόσο, όσο ο Γκραντ Μπόουλερ («Lost», «True Blood», «Ugly Betty») μοιάζει στον Ρίτσαρντ Μπάρτον. Δηλαδή, καθόλου...

Πράγμα που ελάχιστα δείχνει να ενδιαφέρει το Lifetime που επενδύει πάνω στην (κακή) φήμη της Λόχαν για να διαφημίσει την τηλεταινία «Liz & Dick», τη βιογραφία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, δηλαδή, με σαφή έμφαση στο θυελλώδη έρωτα της με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον και τους δύο γάμους που άφησαν το ζευγάρι στην αθανασία.

Οι πρώτες φωτογραφίες που απεικονίζουν τη Λόχαν ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ είναι ενδεικτικές των στάνταρτς παραγωγής που παραδοσιακά επιδεικνύει ένα τηλεοπτικό δίκτυο λαϊκής κατανάλωσης, το οποίο φιλοδοξεί να καθηλώσει το γυναικείο κοινό συνδέοντας με έναν σχεδόν camp τρόπο τον ανεξίτηλο μύθο της Τέιλορ με την τεράστια μυθολογία που έχει προλάβει να χτίσει γύρω από το όνομα της η 25χρονη Λόχαν.

Ελπίζοντας πως το πιο κακό παιδί που πάτησε τα τελευταία χρόνια το πόδι του στο Χόλιγουντ θα καταφέρει να ολοκληρώσει την ταινία, χωρίς ενδιάμεσα να συλληφθεί για παράνομη χρήση ουσιών και ότι θα μπορέσει να διαφημίσει το πρότζεκτ χωρίς να βεβηλώσει το όνομα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Ισως το γεγονός πως η Λόχαν μοιάζει ελάχιστα στην Τέιλορ να είναι και μια δικλείδα ασφαλείας...

Διαβάστε περισσότερα για το «Liz & Dick»