Buzz

Η άγνωστη ζωή της Μέριλιν Μονρό μέσα από φωτογραφίες!

στα 10

Θλιβερή 50η επέτειος του θανάτου της Μέριλιν Μονρό σήμερα, και παντού εμφανίζονται αφιερώματα στο μεγαλύτερο σύμβολο του σεξ που έχει ποτέ φωτίσει τον έναστρο χολιγουντιανό ουρανό. Εμείς βρήκαμε ενδιαφέρον στην άγνωστη Μέριλιν...

Η άγνωστη ζωή της Μέριλιν Μονρό μέσα από φωτογραφίες!

Εχετε δει φωτογραφίες της Μέριλιν ως μωρό, δίπλα στην μητέρα της; Εχετε εικόνα του ορφανοτροφείου στο οποίο μεγάλωσε; Ξέρετε την Νόρμα Τζιν ως στάρλετ στο στούντιο της Fox ή ως βοηθό ταχυδακτυλουργού επί σκηνής;

Ενα αφιέρωμα της ιστοσελίδας της Guardian μας ξεναγεί με 17 φωτογραφίες στην άγνωστη Μέριλιν - όσο άγνωστη μπορεί να έχει μείνει η οποιαδήποτε πτυχή της μεγαλύτερης σταρ στην ιστορία του Χόλιγουντ. Κι όμως υπάρχουν φωτογραφίες που βλέπουμε για πρώτη φορά.

Δείτε τις στο gallery και αναρωτηθείτε αν αυτό το κορίτσι πήγε πραγματικά χαμένο - κλαράκι στην πλημμυρίδα της δημοσιότητας και της μοναξιάς της.

Ειδικά η φωτογραφία της συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοινώνει το χωρισμό της με τον Τζο ΝτιΜάτζιο μιλάει όσο χίλιες λέξεις.

Εδώ το νέο στοιχείο που πριν από λίγες εβδομάδες έριξε ακόμα περισσότερες σκιές στο αν ο θάνατός της ήταν τελικά αυτοκτονία ή όχι.

Gallery Φωτό 1/2/3: Η μικρή Νόρμα, ένα κοντοκουρεμένο ξανθό κοριτσάκι, με την μητέρα της Γκλάντις και οικογενειακούς φίλους. Φωτό 4: Το ορφανοτροφείο Children's Aid Society Orphanage την εποχή κατά την οποία μεγάλωνε εκεί η Νόρμα Τζιν. Φωτό 5: Εφηβη με μία φιλενάδα της σε παραλία του νησιού Καταλίνα. Φωτό 6: Η Νόρμα Τζιν με την κάμερα στο χέρι. Φωτό 7/8: Τα νεανικά χρόνια ως στάρλετ Φωτό 9: Με την Τζέιν Ράσελ αφήνουν τα χνάρια τους στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ Φωτό 10: Η Μέριλιν Μονρό κριτής σε διαγωνισμό για το καλύτερο ... μούσι! Φωτό 11: με την μόνιμη ενδυματολόγο και φίλη της Μάρτζορι Πλέτσερ. Φωτό 12: Με σπασμένο αντίχειρα στο αεροδρόμιο της Χονολουλού. Φωτό 13: Κρυμμένη από τους φωτογράφους. Φωτό 14: Με φόντο τους καταράκτες του Νιαγάρα στα γυρίσματα του «Niagara» (1953). Φώτο 15: Τραγουδώντας το «Happy Birthday Mr. President» στο Madison Square Garden και στα γενέθλια του JFK. Φωτό 16: Με την Αν Κάργκερ. Φωτό 17: Στην συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Τζο ΝτιΜάτζιο.