Buzz

Καλώς τον Χεσούς! Πρώτη φωτογραφία του Τζον Τορτούρο από το spin-off του «Μεγάλου Λεμπόφσκι»

στα 10

Η μπαντάνα στη θέση της, το ίδιο και τα δαχτυλίδια και το μακρύ, βαμμένο νύχι στο μικρό δαχτυλάκι. Το «Going Places» μοιράζεται την πρώτη, θεαματική φωτογραφία του Χεσούς Κιντάνα!

Flix Team
Καλώς τον Χεσούς! Πρώτη φωτογραφία του Τζον Τορτούρο από το spin-off του «Μεγάλου Λεμπόφσκι»

Ο «Μεγάλος Λεμπόφσκι» των αδελφών Κοέν είναι αναμφίβολα η ταινία εκείνη του σκηνοθετικού δίδυμου που διαθέτει το μεγαλύτερο cult following. Κι αν ο βασικός λόγος είναι ότι ο dude του Τζεφ Μπρίτζες αποτελεί έναν από τους πιο αξιολάτρευτους loser αντιήρωες που μας έχει χαρίσει το σινεμά, σίγουρα δεν είναι ο μόνος.

Δείτε ακόμη: Καλοκαιρινές σκηνές για πάντα #29 / «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι» των Τζόελ και Ιθαν Κοέν

Οι φαν της ταινίας έχουν πολλές φορές εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για ένα σίκουελ, όμως οι αδελφοί Κοέν δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για να προχωρήσουν κάτι τέτοιο, προτιμώντας κάθε φορά να ασχοληθούν με κάτι εντελώς νέο. Ο Τζον Τορτούρο, όμως, είχε άλλη γνώμη. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χεσούς Κιντάνα, έναν από τους πιο (ανάμεσα στους πολλούς) εξωφρενικούς χαρακτήρες του «Μεγάλου Λεμπόφσκι», με τις παιδεραστικές τάσεις και την εμμονή με το μπόουλινγκ, επιθυμούσε διακαώς να δει ένα spin-off της ταινίας που θα επικεντρώνεται στον ανεκδιήγητο χαρακτήρα του να γίνεται πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμη: To Flix στις αξέχαστες παραλίες του σινεμά #7 - Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (1998)

The Big Lebowski 607

Και να που η επιθυμία του παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά, με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον ίδιο. Το φιλμ τιτλοφορείται «Going Places» και στρέφεται γύρω από τον ανταγωνισμό του Χεσούς με έναν απατεώνα (Μπόμπι Κάναβαλι), για τα μάτια μιας γυναίκας (Οντρέ Τοτού), και κυρίως τις προσπάθειές τους να της χαρίσουν τον πρώτο της οργασμό. Η Σούζαν Σάραντον συμπρωταγωνιστεί στο ρόλο μιας κακοποιού που μόλις αποφυλακίστηκε έπειτα από μακρόχρονη θητεία πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η Σάραντον, μάλιστα, δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας μέσα από το λογαριασμό της στο instagram.

The Man . John Tuturro on location. Love you

A photo posted by @susanlovesjack on


Το αξιοπερίεργο, πάντως, είναι ότι παρά τη συγγένεια της ταινίας με τον «Μεγάλο Λεμπόφσκι», το «Going Places» είναι παράλληλα εμπνευσμένο από το εκκεντρικό γαλλικό φιλμ «Les Valseuses», που σκηνοθέτησε το 1974 ο Μπερτράν Μπλιέ. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στη Νέα Υόρκη και το «Going Places» αναμένεται να κάνει την - πολυαναμενόμενη - εμφάνισή του σε κάποιο από τα μεγάλα φεστιβάλ του 2017. Προς το παρόν, παίρνουμε έκφυλη γεύση από Χεσούς, στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε: δείτε την παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη

going places 607