Buzz

Ο Μάρτιν Φρίμαν θα σε τρομάξει τρεις φορές! Teasers για το «Ghost Stories»

στα 10

Μεταφυσικός τρόμος που θα σε κάνει να πηδήξεις από την καρέκλα σου: Αυτή είναι η υπόσχεση του «Ghost Stories» και τα πρώτα teasers την τηρούν.

Ο Μάρτιν Φρίμαν θα σε τρομάξει τρεις φορές! Teasers για το «Ghost Stories»

Οι Τζέρεμι Ντάισον και Αντι Νάιμαν μεταφέρουν στο σινεμά τη μεγάλη θεατρική τους επιτυχία, «Ghost Stories» και βρίσκουν ευκαιρία στο γενικό hocus pocus των ημερών του Halloween να ρίξουν εκεί έξω τρία teasers, προκαλώντας μια γενική ανησυχία που θα κρατήσει ως το 2018 που θα βγει η ταινία στις αίθουσες. Πρωταγωνιστής ο πάντα ευέλικτος Μάρτιν Φρίμαν και, γύρω του, οι Αλεξ Λόδερ, Αντι Νάιμαν, Πολ Γουάιτχαους και Κόμπνα Χόλντμπρουκ-Σμιθ.

Τρομάξτε ακόμη: Ανήμερα Halloween 2017. Μάνα – του Τζέισον – είναι μόνο μία!

Στο «Ghost Stories», κεντρικός ήρωας είναι ο Φίλιπ Γκούντμαν, καθηγητής ψυχολογίας, σκεπτικιστής, ορθολογιστής. Μόνο που ο Γκούντμαν βλέπει την κοσμοθεωρία του να καταρρέει, όταν λαμβάνει ένα γράμμα από... τον τάφο. Ο μέντοράς του, Τσαρλς Κάμερον, τηλεοπτικός παραψυχολόγος που εξαφανίστηκε 15 χρόνια νωρίτερα και θεωρήθηκε νεκρός, γράφει στον Γκούντμαν και του ζητά να συναντηθούν. Ο Κάμερον αναζητά λογική εξήγηση για τρεις ιστορίες που τον έχουν κλονίσει. Ξεκινώντας την έρευνα, ο Γκούντμαν συναντά τρεις ανθρώπους στοιχειωμένους, ο καθένας με μια ανεξήγητη ιστορία που προκαλεί ανατριχίλες στην καθηγητή - και σ' εμάς. Δείτε τα τρία teasers παρακάτω.

Δείτε ακόμη: Trick or Treat. Δέκα σκηνές που μας ανάγκασαν να γιορτάσουμε το Halloween