Buzz

Δείτε δωρεάν τις μικρού μήκους ταινίες του Δεκαπενθημέρου των Σκηνοθετών 2017

στα 10

Πιστό στο ραντεβού του, το Festival Scope προσφέρει δωρεάν μια επιλογή από τις μικρού μήκους ταινίες του Δεκαπενθημέρου των Σκηνοθετών του 70ού Φεστιβάλ Καννών, ανάμεσα τους και το υπέροχο «Copa Loca» του Χρήστου Μασσαλά.

Flix Team
Δείτε δωρεάν τις μικρού μήκους ταινίες του Δεκαπενθημέρου των Σκηνοθετών 2017

Από τις 23 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου, στο Festival Scope μπορείτε να δείτε μια επιλογή από τις ταινίες μικρού μήκους που επιλέχθηκαν για το φετινό Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στο 70ό Φεστιβάλ Καννών. Επτά υπέροχες ταινίες απ' όλον τον κόσμο, από σκηνοθέτες καταξιωμένους και πρωτοεμφανιζόμενους, ονόματα που θα συναντήσουμε σίγουρα στο μέλλον.

Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Μασσαλάς με το «Copa-Loca» που έκανε την παγκόσμια πρεμίερα του στις Κάννες, θέτοντας τις βάσεις για ένα υπέροχο μέλλον στα διεθνή κινηματογραφικά πράγματα του μέλλοντος.

Διαβάστε ακόμη: Ο Χρήστος Μασσαλάς μιλάει στο Flix για το φάντασμα του (ελληνικού) καλοκαιριού

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που προβάλλονται δωρεάν από το Festival Scope. Πατώντας στον τίτλο της κάθε ταινία μεταφέρεστε στη σελίδα της στην πλατφόρμα όπου μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

The Burden 607

The Burden (Min Borda) της Νίκι Λίντροθ φον Μπαχρ

Ενα εμπορικό κέντρο δίπλα σε ένα μεγάλο αυτοκινητόδρομο είναι το σκηνικό ενός αποκαλυπτικού μιούζικαλ ή πως η ελευθερία έρχεται μέσα από την καταστροφή.

Creme de Menthe 607

Crème de Μenthe του Φιλίπ Ντέιβιντ Γκανιέ και Ζαν - Μαρκ Ε. Ρόι

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Ρενέ επιστρέφει στο πατρικό της για την κηδεία. Αναγκασμένη να αδειάσει το σπίτι του πατέρα τους, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα χάος. Κάπου στο κέντρο του βρίσκεται και ο ίδιος της ο εαυτός.

Farpoes, Baldios 607

Barbs, Wastelands (Farpoes, Baldios) της Μάρτα Ματέους

Μετά την Επανάσταση των Γαρυφάλλων, στην περιοχή Αλεντέχο της Πορτογαλίας, οι αγρότες έχουν καταλάβει τη γη που κάποτε κατείχαν τα αφεντικά τους. Τώρα η ιστορία μεταφέρεται από γενιά σε γενιά...

Tijuana Tales 607

Τijuana Tales του Ζαν Σαρλ Χιού

Ενας άντρας γυρίζει στην Τιχουάνα με την ελπίδα να βρει μια γυναίκα που έχει χαθεί στο σκοτάδι και ισορροπεί ανάμεσα στους νεκρούς και τους ζωντανούς, γνωστή σε όλους ως η «λευκή κυρία».

Cherries 607

Cherries της Ντουμπράβκα Τούρικ

Το ξέγνοιαστο καλοκαίρι του Γιάκοβ διακόπτεται από τις οικογενειακές εντάσεις που θα οδηγήσουν σε μια τραγωδία και μαζί στη δική του συναισθηματική επανάσταση απέναντι στους μεγάλους.

La Bouche 607

La Bouche του Καμίλο Ρεστρέπο

Ενας άντρας μαθαίνει ότι η κόρη του έχει δολοφονηθεί βίαια από το σύζυγό της. Ενα μιούζικαλ από τη Γουινέα για το νεκρό χρόνο ανάμεσα στο θρήνο και την ανάγκη για εκδίκηση.

copaloca1

Copa - Loca του Χρήστου Μασσαλά

To Copa-Loca είναι ένα εγκαταλελειμμένο καλοκαιρινό θέρετρο. Η Πωλίνα είναι το κορίτσι στην καρδιά του Copa-Loca. Ολοι νοιάζονται για εκείνη και εκείνη νοιάζεται για τους πάντες – με κάθε δυνατό τρόπο.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες και τους δημιουργούς των ταινιών μικρού μήκους του Δεκαπενθήμερου των Σκηνοθετών στην επίσημη σελίδα του Festival Scope.